Goran Car je novi glavni direktor Combisa

Odlukom Skupštine kompanije, od 1. ožujka 2020. Goran Car je novi glavni direktor Combisa, dok Damir Horvat postaje član Nadzornog odbora

Bug.hr četvrtak, 20. veljače 2020. u 14:26

Goran Car u Combis dolazi s funkcije direktora Sektora za jezgrenu mrežu i servisne platforme Hrvatskog Telekoma, gdje je proveo četiri godine.

 

"Goran iza sebe ima bogato iskustvo u tehnološkom sektoru, pokretač je i realizator brojnih ICT inicijativa. S obzirom na smjer razvoja Combisa kao vrhunske tehnološke kompanije vjerujem da će Goran donijeti Combisu novu viziju i snagu, kako za zaposlenike, tako i za korisnike ICT rješenja", istaknuo je ovom prilikom Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Prije karijere u HT-u, Goran Car je dugi niz godina obavljao visoko odgovorne funkcije u Combisu, dokazujući tako svoje kompetencije i dalekosežno razmišljanje. Pokrenuo je razvoj i istraživanje (R&D) za Cloud i zaslužan što je Combis među prvima u Hrvatskoj pokrenuo interne korporativne startupe.

U razdoblju od 2003. do 2016. bio na je na više pozicija unutar Combisa. Između ostalog to su funkcije direktora Strateškog područja za integrirana IT rješenja i usluge, direktora Sektora sistemske integracije, kao i CTO ComClouda. Prethodno je obnašao poziciju menadžera prodaje za telekomunikacijsku industriju te dužnost zamjenika direktora Sektora IP komunikacija.

Goran Car je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Rođen je 1977. godine u Koprivnici.

Dosadašnji član Uprave i glavni direktor za prodaju Damir Horvat od 1. ožujka prelazi u Nadzorni odbor Combisa, te nastavlja voditi ICT prodaju u HT grupi.