Schneider Electric predstavio Easy UPS 3S za mala i srednja poduzeća

Easy UPS 3S je uređaj za besprekidno napajanje energijom, robusnih karakteristika i kompaktnog dizajna

Sandro Vrbanus četvrtak, 14. lipnja 2018. u 18:09

Kompanija Schneider Electric objavila je danas stavljanje u prodaju proizvoda Easy UPS 3S u Europi, na Bliskom Istoku, u Africi i Latinskoj Americi. Easy UPS 3S je uređaj za besprekidno napajanje energijom (UPS) od 10-do-40kVA robusnih karakteristika i kompaktnog dizajna. Olakšana ugradnja, korištenje i održavanje ovog novog uređaja omogućavaju kontinuitet u poslovanju malih i srednjih poduzeća, stoji u priopćenju poslanom iz Schneidera.

Easy UPS 3S predstavlja kombinaciju kompaktnog dizajna i naprednih značajki proizvoda, namijenjenih zaštiti opreme u mnogim okruženjima od oštećenja uzrokovanih isključivanjem struje ili prenapona. Ova jedinica osigurava do 96 posto učinkovitosti pri načinu rada s dvostrukom konverzijom napona, te do 99 posto učinkovitosti pri načinu rada za uštedu energije ECO.

Easy UPS 3S ima široki raspon ulaznog napona te pouzdanu zaštitu od preopterećenja, a sve u kompaktnom i laganom obliku koji ne zauzima puno prostora

Schneiderova ponuda dostupna je s ili bez baterija, a kupci mogu koristiti mogućnost usluge puštanja u rad kako bi bili sigurni da je Easy UPS 3S pravilno i sigurno konfiguriran za optimalan rad, pouzdanost, i sigurnost.

"Easy UPS 3S rješava potrebe tržišta koje smo prepoznali te donosi rješenje koje nudi dostupnost, pouzdanost, praktičnost i kvalitetu energije po kojima je najbolja u svojem razredu, te njezinu prikladnost za mala i srednja poduzeća, podatkovne centre i proizvodne pogone," rekao je Pedro Robredo, potpredsjednik, Secure Power, Schneider Electric.