Huawei Watch 3 serija dostupna u prednarudžbi, uz poklon

Svi koji u sklopu prednarudžbi naruče novi Huawei pametni sat iz Watch 3 serije dobit će i FreeBuds 4i slušalice na dar

Bug.hr ponedjeljak, 5. srpnja 2021. u 16:33

Serija pametnih satova Huawei Watch 3 dostupna je u prednarudžbi uz pogodnost za sve korisnike. Kupci koji prednaruče uređaj iz Watch 3 serije dobit će i FreeBuds 4i slušalice na dar, objavio je Huawei. U ponudi su Huawei Watch 3 u Active izdanju koji dolazi s crnim remenom te Huawei Watch 3 Pro, classic edition s kožnim, smeđim remenom.

Dugo trajanje baterije za praćenje zdravlja 24/7

Satovi iz Huawei Watch 3 serije nude više od 100 načina vježbanja, omogućavaju mjerenje temperature kože novim, visoko preciznim senzorom, praćenje razine šećera u krvi i SOS poziv. Uz to, prate zdravstvene pokazatelje kao što su puls, zasićenost krvi kisikom, spavanje i krvni tlak. Ovaj set funkcija omogućava korisnicima dobru informiranost o trenutnom zdravstvenom stanju.

Huawei Watch 3 Pro se odlikuje dugim vijekom trajanja baterije, podržavajući petodnevno trajanje baterije u smart načinu korištenja te 21 dan u ultra-long načinu korištenja baterije. Huawei Watch 3 može raditi tri dana u smart načinu korištenja i 14 dana u ultra-long načinu korištenja baterije.

Rotirajuća kruna

Huawei Watch 3 serija uspostavlja ravnotežu između pametnog sata i estetike karakteristične za tradicionalne satove. Kućište sata od sjajnog nehrđajućeg čelika ukrašeno je pločom od ultra zakrivljenog 3D stakla i velikim zaslonom, zaokružujući elegantan dizajn ove serije pametnih satova.

Watch 3 serija prva je serija Huawei pametnih satova koja dolazi s 3D rotirajućom krunom koja nudi i povratne informacije. Zbog visoko preciznog prepoznavanju pokreta prstiju, korisnici mogu pomoću zumiranja smanjivati i povećavati slike te precizno prelaziti po opcijama menija.

Kompatibilnost s iOS-om ili Androidom

Huawei Watch 3 serija pametnih satova se jednostavno povezuje s bilo kojim iOS ili Android pametnim telefonom preko Huawei Health aplikacije. Za Android uređaje dovoljno je skenirati QR kod koji je otisnut na pakiranju ili preuzeti AI Life aplikaciju iz AppGallery trgovine. iOS korisnici svoj Huawei pametni sat mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom preuzimanjem aplikacije Huawei Health iz App Storea. Slušalice iz cijele Huawei FreeBuds serije se također lako povezuju sa svim pametnim telefonima i pružaju vrhunsko iskustvo za svakoga.

Ova posebna ponuda trajat će od 5. srpnja do 19. srpnja, odnosno do isteka zaliha. Više o prednarudžbi pročitajte na službenim stranicama za korisnike. Preporučena maloprodajna cijena za Huawei Watch 3 iznosi 2.999 kuna, a za Huawei Watch 3 Pro 3.399 kuna.