Cooler Masterov rashladni trojac

Iz Cooler Mastera stižu tri friška hladnjaka. Sva tri pripadaju seriji MasterAir, a specifična su po crnom finišu i kombiniranju para ventilatora radi postizanja boljih performansi

Denis Arunović subota, 13. ožujka 2021. u 22:03

MasterAir MA612 Stealth

Najjeftiniji se hladnjak odaziva na ime MA612 Stealth. Ima šest toplovodnih cijevi koje prolaze kroz asimetrično tijelo u obliku tornja, što osigurava odličnu kompatibilnost s memorijskom modulima. Tijelo ima crni finiš što će zasigurno privući dio korisnika, a tu je i par 120-milimetarskih ventilatora SickleFlow. Za novi hladnjak, koji stiže u dućane tijekom ovog mjeseca, treba izdvojiti oko 80 €, kolika mu je preporučena cijena od strane Cooler Mastera.

MasterAir MA612 Stealth ARGB

Za 10 eurića više u odnosu na običnu varijantu, Cooler Master ljubiteljima RGB osvjetljenja može ponuditi MA612 Stealth ARGB. Dakle riječ je o istom hladnjaku, no umjesto obični SickleFlow ventilatora ovdje imamo varijantu s adresabilnim RGB osvjetljenjem. 

MasterAir MA624 Stealth

Naposljetku tu je MA624 Stealth koji ima preporučenu cijenu od 100 €. Ovdje je riječ o pravom rashladnom teškašu, koji bi se trebao boriti s veličinama kao što je primjerice Noctua NH-D15. MA624 ima također šest toplovodnih cijevi, no ima dva tornja na koje su fiksirani 140-milimetarski ventilatori SickleFlow. Zanimljivo je da s hladnjakom dolazi i opcionalni 120-milimetarski ventilator, namijenjen korištenju s višim memorijskim modulima.