Canon proširuje liniju pisača PIXMA G-Series MegaTank s pet modela s početka ponude

Maksimizirajte produktivnost ovim proizvodom za ispis velikih količina materijala uz male troškove koji je savršen za kućne urede, učenike/studente i kreativne trenutke u obitelji

Bug.hr petak, 30. listopada 2020. u 09:08

Canon Europe proširuje svoju ponudu popularnih pisača PIXMA G-Series MegaTank dodatkom pet pisača s početka ponude s punjivim spremnikom tinte, namijenjenih malih tvrtkama, radu od kuće i učenicima/studentima. Među glavnim su značajkama modela iz te linije poboljšana iskoristivost zahvaljujući zamjenjivom spremniku koji jamči kraće ispade, nove i poboljšane bočice s tintom radi znatno lakšeg ponovnog punjenja spremnika i dvoredni LCD zaslon za brz pristup postavkama. Ekonomičan način ispisa koji uravnotežuje troškove i učinkovitost omogućuje prema potrebi siguran ispis na tisuće stranica uz dodatno smanjenje troškova.

Unaprijeđena ponuda obuhvaća pet pouzdanih i robusnih pisača s punjivim spremnikom i tehničkim sposobnostima koje uključuju povezivanje s oblakom, Wi-Fi i vrlo brz ispis te tako odgovaraju svim zahtjevima i budžetima:

  • PIXMA G3460 – vrlo brz pisač vrste „tri u jednom“ (ispis, skeniranje i kopiranje) s Wi-Fijem
  • PIXMA G3420 – višefunkcijski pisač visoke kvalitete s funkcionalnošću Wi-Fija
  • PIXMA G2460 – vrlo brz pisač vrste „tri u jednom“
  • PIXMA G2420 – uređaj velikog kapaciteta koji može ispisivati, skenirati i kopirati
  • PIXMA G1420 – jednofunkcijski pisač koji se lako koristi

 

Maksimizirajte produktivnost

Ova je serija namijenjena svima koji trebaju cjenovno pristupačno rješenje za ispis koje potiče produktivnost: pisači iz te serije mogu jednom bočicom crne tinte ispisati 6000 stranica, a čak 26 % više u ekonomičnom načinu rada. Za ispis u boji uređaji MegaTank nude impresivnih 7700[1]  stranica koje je moguće ispisati jednim kompletom bočica tinte u boji, što je 700 stranica više nego kod prethodnih modela. Dva vrlo brza modela u ponudi, PIXMA G3460 i PIXMA G2460, mogu ponuditi iznimne brzine ispisa od 10,8 slika u minuti za crno-bijeli ispis i 6,0 slika u minuti za ispis u boji. Pouzdan i brz ispis znači da korisnici mogu usmjeriti svoje vrijeme i energiju na druge kreativne načine izražavanja, a siguran ispis znači stvaranje ispisa visoke kvalitete u impresivnim količinama. Stvarajući oštre i jasne otiske, ova linija može zadovoljiti različite zahtjeve – od korisnika koji rade od kuće i moraju ispisivati dugačke dokumente s puno teksta do onih koji uživaju u izradi kreativnih rukotvorina u krugu obitelji.

Kraće vrijeme ispada

Spremnik za održavanje koji može mijenjati korisnik skraćuje vrijeme nedostupnosti pisača, čime se osigurava nesmetan tijek rada i izvrsne mogućnosti održavanja. S integriranim spremnicima za tintu sprijeda brzo je i lako odrediti razinu tinti. Korisnici mogu jednostavno provjeriti razinu tinte u spremniku za održavanje na LCD zaslonu ili putem aplikacije Canon PRINT (iOS/Android) koja je dostupna za modele PIXMA G3460 i PIXMA G3420.

Unaprijeđena kompatibilnost

S novim i poboljšanim bočicama nalik na ključ lakše je nego ikad prije ponovno napuniti spremnike s tintom. Jednostavno umetnite bočicu u odgovarajući spremnik i on će se sam napuniti i automatski zaustaviti postupak kad je pun. Dvoredni LCD zaslon kod svih višefunkcijskih modela osigurava veću lakoću upotrebe, dok funkcija automatskog uključivanja/isključivanja štedi vrijeme i energiju.

Modeli PIXMA G3460 i PIXMA G3420 imaju Wi-Fi, pa se korisnici mogu lako povezati s njima zahvaljujući kompatibilnosti s platformama Apple AirPrint i Mopria za Android, a tu je i aplikacija Canon PRINT za ispis s vašeg pametnog uređaja. Uz to, svi koji traže kreativnu inspiraciju pronaći će je u Canonovoj aplikaciji Creative Park koja omogućuje korisnicima oslobađanje umjetnika u sebi izradom 3D papirnatih rukotvorina i personaliziranih čestitki.

Podrška za različite medije

Svi koji vode male tvrtke od kuće ili iz ureda znat će cijeniti što pisači Canon PIXMA G-Series MegaTank mogu ispisivati natpise dužine do 1,2 m – to korisnicima omogućuje stvaranje dojmljivih materijala za prodajna mjesta kojima će se isticati u mnoštvu. A obitelji koji uživaju u iskazivanju kreativnosti mogu birati između bogate lepeze medija, poput Canonova magnetskog fotopapira za personalizaciju magneta za hladnjak ili fotopapira u obliku višekratno iskoristivih naljepnica za ukrašavanje zidova, ogledala, prijenosnih računala ili zaštita za kućište mobitela. Od rada do igre, pisači Canon PIXMA G-Series MegaTank mogu zadovoljiti sve potrebe za svestranim i produktivnim ispisom.

Da biste saznali više o Canonovoj liniji pisača PIXMA G-Series MegaTank, posjetite sljedeća web-mjesta: