HP Inc. osvježio ponudu pametnih pisača za manje tvrtke

HP je danas u Zagrebu predstavio svoje novosti iz segmenta ispisa: prvi laserski pisač bez uloška HP Neverstop Laser, te novi portfelj pametnih pisača Laser Jet i OfficeJet Pro

Sandro Vrbanus utorak, 11. lipnja 2019. u 16:11

Tvrtka HP Inc. danas je u Zagrebu predstavila medijima svoj novi portfelj rješenja za ispisivanje. Pregled prikazanih noviteta prenosimo u nastavku.

HP Neverstop s novom tehnologijom spremnika

HP Neverstop Laser inovativni je pisač s brzim punjenjem koji poduzetnicima omogućuje uštedu vremena. Ovaj pisač ima jedinstven sustav punjenja tonera u kojem zamjena tonera traje tek nekoliko sekundi, što omogućava uštedu vremena i novca na ispisu. HP Neverstop Laser odlikuje se i održivim dizajnom s više od 25% reciklirane plastike, dok je komplet za umetanje tonera izrađen od 75% reciklirane plastike. Osim toga ovaj pisač je u stanju ispisati i do 5.000 stranica bez prekida.

HP Neverstop Laser bit će dostupan na tržištu Hrvatske krajem srpnja 2019. po cijeni od 1,899 kuna s uključenim PDV-om.

HP NeverStop Laser
HP NeverStop Laser

Pametni pisači OfficeJet Pro

HP je danas predstavio i novu liniju pametnih pisača posebno namijenjenih malim tvrtkama. Nova serija HP OfficeJet Pro odlikuje se poboljšanim inteligentnim rješenjima i inovativnim dizajnom u kombinaciji s HP-ovom učinkovitošću i pouzdanošću.

"HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem", izjavila je Sara Majkić, voditeljica kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju.

Kao osnovne značajke serije pisača HP OfficeJet Pro ističu se: Smart Tasks zadaci za automatiziranje skeniranja, povezanost pisača s aplikacijom HP Smart za rad bilo gdje, Wi-Fi povezivost, korišteni reciklirani materijali, te poboljšano korisničko iskustvo i, primjerice, lakše dohvaćanje papira iz ladica.

HP je predstavio i najnoviji portfelj HP Laser koji uključuje HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser i HP Color Laser MFP, najmanji pisač u razredu laserskih pisača u boji.

Serije HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser150 i HP Color Laser MFP 170 bit će dostupne u Republici Hrvatskoj od početka srpnja po cijeni već od 799 HRK s uključenim PDV-om.

Serija HP OfficeJet Pro (9010, 9020 i 9019) za male tvrtke bit će dostupna od kraja lipnja u Republici Hrvatskoj po cijeni već od 1,299 kuna s uključenim PDV-om.