Ispisujte Canonovim pisačima nove generacije s bočicama MegaTank – spojite kvalitetu i izdržljivost

Rješenje koje nudi veliku iskoristivost i kvalitetu za djelatnosti koje se bave uslugama ispisa fotografija, male tvrtke i obožavatelje ispisa fotografija u kućnoj radinosti

Bug.hr srijeda, 21. travnja 2021. u 13:30

Canon Europe najavljuje proširenje svoje ponude pisača u boji s punjivim spremnicima tinte dvama novim pisačima namijenjenim masovnom ispisu fotografija: modelom „tri u jednom“ PIXMA G640 i jednofunkcijskim uređajem PIXMA G540. Uz ispisnu glavu FINE i komplet od šest tinti utemeljenih na bojilu ChromaLife 100 ti modeli nude oštar ispis živih boja koji će obožavati svi ljubitelji fotografija. U kombinaciji s bočicama tinte MegaTank koje omogućuju masovan ispis, jednostavno održavanje i poboljšanu podršku za medije, to je savršeno rješenje za firme koje pružaju usluge ispisa fotografija i masovno ispisuju.

Precizan ispis visoke kvalitete na svakoj površini

Nudeći firmama tako prednost pred konkurentima kada je u pitanju ispis fotografija, PIXMA G640 i G540 koriste šest tinti utemeljenih na bojilu, uključujući dvije nove specijalizirane boje, crvenu i sivu, za širi raspon boja. Time su moguća jače osjenčana područja i bogatije boje te u konačnici živopisnije fotografije jačeg kontrasta. Oba modela koriste tehnologiju ispisne glave FINE za naprednu kvalitetu ispisa kod koje se smanjuje zrnatost i dobivaju bogate boje.

Uz smanjen pomak boja na raznim vrstama medija, od dvostranih matiranih medija do uobičajenog sjajnog i polusjajnog papira, korisnicima se jamče dosljedno ispisi visoke kvalitete na svim površinama. Ljubitelji fotografije koji žele osloboditi svoju kreativnost mogu ispisivati fotografije bez obruba dimenzija do A4 i birati između raznih vrsta medija, kao što su Canonov magnetski fotopapir za personalizaciju magneta za hladnjak ili fotopapir koji se može višekratno lijepiti za uljepšavanje zidova.

Masovan ispis fotografija

Namijenjeni zadovoljavanju potreba za masovnim ispisom u komercijalnim okruženjima pružanja usluga ispisa fotografija, Canonovi najnoviji tintni pisači imaju bočice s tintom MegaTank kojima se može ispisati nevjerojatno puno stranica. Jednim kompletom bočica može se ispisati oko 3800 fotografija dimenzija 4x6, što znači manje ponovnog punjenja bočica, kraće vrijeme nedostupnosti i smanjene troškove, pa tvrtke mogu bezbrižno ispisivati. U kombinaciji s mogućnošću ispisa fotografije dimenzija 4x6 za manje od 47 sekundi i stražnjom ulaznom ladicom sa 100 listova za neprekinut ispis, ti modeli povećavaju produktivnost, što je ključno tvrtkama koje se suočavaju sa smanjenim brojem posjeta korisnika i moraju zadovoljiti zahtjev za velikom količinom ispisa.

Jednostavni za korištenje i održavanje

Uz korisne dodatke kao što su ispisna glava FINE koju može zamijeniti sam korisnik i spremnik za održavanje, PIXMA G640 i G540 olakšavaju korisnicima da sami upravljaju uređajem i skrate vrijeme nedostupnosti. Bočice s tintom MegaTank štede vrijeme i trud jer imaju jednostavnu sapnicu u obliku ključa koja sprječava pogreške i zahtijeva minimalan trud pri ponovnom punjenju.

Konstruirani radi što veće učinkovitosti, ti pisači automatski štede energiju praktičnim automatskim uključivanjem/isključivanjem, dok dvoredni LCD zaslon pojednostavnjuje upravljanje postavkama i zadacima pisača. Canon PIXMA G640 i G540 nude mogućnost povezivanja putem Wi-Fija, pa ljubitelji fotografije mogu bežično povezati računala, fotoaparate i pametne uređaje kako bi ispisali omiljene slike izravno putem aplikacija Canon PRINT App, Mopria for Android ili Apple AirPrint i tako uživali u jednostavnom iskustvu ispisa.