Jednostavan ispis, skeniranje i kopiranje uz Canon PIXMA TS3450

Canon PIXMA TS3450 je kompaktan pisač iz entry-level ponude koji se lako koristi, a donosi vrlo niske troškove korisniku

Bug.hr četvrtak, 17. prosinca 2020. u 17:00

Canon Europe predstavlja PIXMA TS3450 – najnoviji model iz Canonove linije tintnih pisača s početka ponude PIXMA TS. Ovaj višenamjenski pisač vrste „tri u jednom“ može zadovoljiti svakodnevne potrebe za ispisom i nudi značajke koje olakšavaju korištenje poput četverobojnih spremnika FINE za laku zamjenu i jednostavno postavljanje uz mogućnost bežičnog povezivanja jednim dodirom gumba, čime se maksimizira produktivnost.

Za mnoge su korisnike rad i učenje od kuće postali uobičajen način života. Učenici/studenti i svi drugi kojima je dom postao radni prostor posebno će cijeniti lakoću upotrebe i jednostavno postavljanje ovog pisača. Poboljšan vodič za postavljanje putem weba nudi videozapise i slike s lako razumljivim uputama u koracima radi lakšeg postavljanja, dok gumb za bežično povezivanje jednim dodirom trenutačno povezuje pisač s nekim pametnim uređajem, PC-jem ili prijenosnim računalom, kad je on povezan s Wi-Fijem.

Nakon instalacije jednostavna je i svakodnevna upotreba zahvaljujući kristalno jasnoj navigaciji putem crno-bijelog segmentnog LCD zaslona dijagonale 3,8 cm. Korisnici mogu pristupiti glavnim funkcijama pisača i održavanju, uključujući provjeru statusa ispisa i veličine papira. Uštedite energiju pomoću načina rada Auto Power koji automatski počinje ispisivati iz stanja bez napajanja te je dostupan od kuće ili daljinski.
 

Visoka kvaliteta uz male troškove

Canon PIXMA TS3450 savršen je za učenike/studente koji traže cjenovno pristupačno rješenje ili one koji rade od kuće i trebaju ispise visoke kvalitete. Ovaj novi model kompatibilan je sa spremnicima FINE i FINE XL za veći broj otisaka, pa PIXMA TS3450 treba manje zamjena tinte čime se smanjuju otpad i dodatni troškovi. Hibridni sustav tinti, kod kojeg se istovremeno koriste tinte utemeljene na bojilu i pigmentu, omogućuje žive boje i oštar tekst te je savršen za ispis detaljnih materijala za nastavu. Pisač može ispisivati i oštre slike uz ispis fotografija bez obruba dimenzija do 12,7 x 17,8 cm, dok fotografije dimenzija 10,2 x 15,2 cm ispisuje za svega 65 sekundi na sjajnom fotopapiru visoke kvalitete, pa korisnici mogu lako ovjekovječiti svoje uspomene.

Da korisnike nikad ne bi zatekao prazan spremnik, PIXMA TS3450 podržava jednostavne podsjetnike za dostavu tinte koji šalju obavijesti putem e-pošte kad počne ponestajati tinte s vezama na originalne Canonove spremnike koje možete naručiti izravno na kućni prag.

Canon PIXMA TS3450
Canon PIXMA TS3450

Napredne mogućnosti povezivanja

Kad radite u pokretu i na više uređaja, primjerice na pametnom telefonu ili prijenosnom računalu, ključno je imati pristup svim važnim dokumentima. Bez obzira trebate li poslati riješeni zadatak ili pogledati bilješke uz prezentaciju za sljedeći sastanak, PIXMA TS3450 nudi napredne mogućnosti povezivanja s cijelim nizom aplikacija i web-mjesta, osiguravajući da se uvijek može pristupiti datotekama bez potrebe za otvaranjem svake ponaosob.

Među takvim je aplikacijama PIXMA Cloud Link dostupna putem aplikacije Canon Print i ona omogućuje korisnicima izravan ispis s Google Drivea, Dropboxa i Evernotea preko Wi-Fija. Uz to, kompatibilna aplikacija Google Classroom savršena je za sve koji daljinski uče i podučavaju. Aplikacija Canon Print koja je dostupna na uređajima s iOS-om i Androidom omogućuje korisnicima da ispisuju dokumente i fotografije izravno u aplikaciji i provjeravaju status i povezanost pisača. Kad se radi o hands-free upotrebi, PIXMA TS3450 kompatibilan je sa servisima za govorno upravljanje kao što su Amazon Alexa i Google Assistant, omogućujući izravan ispis, provjeru razina tinte ili uključivanje i isključivanje napajanja bez podizanja prsta.

PIXMA TS3450 dolazi sa značajkom PIXMA Chat Print koja omogućuje korisnicima slanje i ispis fotografija i dokumenata izravno iz aplikacije Facebook Messenger, pa je savršena za učenike/studente koji surađuju na novim projektima ili za prijatelje i članove obitelji koji razmjenjuju fotografije.

Oslobodite kreativnost

Stražnja ladica za papir pisača PIXMA TS3450 podržava različite medije i kompatibilna je s raznim vrstama papira, uključujući Canonov magnetski fotopapir za izradu personaliziranih magneta za hladnjak ili naljepnica koje će razvedriti svaki dom. Uz glatkiji prolaz papira i jasnije upute za umetanje korisnicima se sada jamči savršen ispis svaki put, što je idealno za ispis fotografija za zidove galerija na Canonove kvadratične medije dijagonale 12,7 x 12,7 cm.

Osim izvanrednih sposobnosti ispisa, Canon PIXMA TS3450 Series nudi pristup raznim alatima, npr. Wi-Fi PictBridge koji omogućuje korisnicima povezivanje fotoaparata izravno s pisačem. Ta funkcija savršena je za profesionalne fotografe koji trebaju brz ispis ili obitelji koje žele uljepšati svoj dom fotografijama jer omogućuje ispis bez potrebe za dodatnim povezivanjem s PC-jem.

Ovaj pisač podržava i Canonovu aplikaciju Easy-PhotoPrint Editor (za iOS/Android) koju korisnici mogu upotrijebiti za uređivanje i ispis fotografija izravno s pametnog telefona kao i stvaranje izvornih sadržaja poput kalendara, postera ili kolaža. Inspiracija za takve kreacije može se naći u Canonovoj besplatnoj mobilnoj aplikaciji Creative Park (iOS/Android) ili verziji za računala koja donosi cijeli niz predložaka za izradu na 3D papiru i višesatna obiteljska kreativna druženja.

Glavne značajke pisača Canon PIXMA TS3450:

  • četverobojni spremnici FINE
  • mogućnost povezivanja preko Wi-Fija
  • kompatibilnost s aplikacijom PIXMA Cloud Link
  • aplikacija Canon PRINT
  • mogućnost ispisa i skeniranja u oblak
  • stražnja ladica za papir
  • crno-bijeli LCD dijagonale 3,8 cm
  • fotografije bez obruba dimenzija do 12,7 x 17,8 cm