Izdvojeni poslovi tjedna: Bornfight i Q agency masovno zapošljavaju

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći više desetaka otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Evo što izdvajamo iz ponude ovoga tjedna

debug.hr petak, 1. srpnja 2022. u 21:37

Developersku konferenciju .debug prati i punokrvni developerski internetski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj.

U sekciji Zapošljavanje na portalu debug.hr i nakon konferencije nudi se pregled aktualnih oglasa za otvorena radna mjesta kod naših partnera, a tako će biti i ubuduće. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna

Zagrebački Bornfight i njegovih 80 specijalista koji paralelno razvijaju 4 vlastita startupa, kreću u snažno širenje svojeg portfelja kompanija okrećući se novom poslovnom modelu — Venture Building. U potrazi su za nekoliko osoba za poziciju Product Lead.

"Kao Product Lead, bit ćeš zadužen/a za razvoj strategije proizvoda, razvoj poslovanja te vođenje i skaliranje svog product teama. Ako razumiješ Agile metodologije, imaš snažne analitičke vještine i problem-solving mindset, bilo bi nam drago upoznati te!", kažu iz Bornfighta. Oglas je na ovom mjestu, a sve otvorene pozicije u ovoj kompaniji potražite na njihovim stranicama.


Q agency nastavlja sa širenjem poslovanja, pa su za ovaj tjedan izdvojili čak pet atraktivnih pozicija. Evo kako ih sami opisuju:

BA

U svakom Q-ovom projektu važnu ulogu imaju Business Analysti. Kao spona između naših Project Managera i klijenta, oni sudjeluju u raspisivanju requirementa, planiranju sprinteva i development workloada te brojnim drugim zadacima koji su ključni u discovery fazi. Ako se prepoznaješ u ovom opisu te imaš barem 3 godine iskustva u BA području i 5 godina iskustva u ICT industriji, prijavi se na naš oglas.

PM

U Q-u smo ponosni na brojne projekte na kojima smo surađivali s internacionalnim klijentima iz različitih industrija. Njihova kvalitetna i uspješna izvedba ne bi bila moguća bez naših sjajnih Project Managera, a kako broj projekata i dalje raste, tražimo pojačanja u Project Management timu. Konkretnije, tražimo osobe koje imaju barem 3 godine iskustva s vođenjem projekata u IT industriji, a dodatan plus je i prethodno development iskustvo.

React

Tražimo React Developere s minimalno 2 godine iskustva koji bi radili na raznim projektima. Što se tehničkog dijela tiče, za razvoj web aplikacija pomoću React-a očekuje se znanje i korištenje React-ovih naprednih koncepata kao što su HOC, Render props, Compound components itd. Naš React tim dio je većeg JavaScript tima u kojem profesionalni razvoj, osim sudjelovanjem na projektima, potičemo i knowledge sharing radionicama te code reusability projektom. Prijaviti se možete putem oglasa.

Node

U potrazi smo za Node.js Developerima koji imaju barem 2 godine iskustva u Node-u te 3 godine iskustva i odlično poznavanje JavaScript okruženja općenito. Dodatne uvjete, kao što je razumijevanje asinkronog programiranja, možete pronaći u oglasu, u kojem se nalazi i link za prijavu.

Flutter

Naš Flutter team broji skoro 20 ljudi, ali ni to nije dovoljno za sve projekte koji nam stižu. Tražimo osobe koje imaju barem godinu dana iskustva u Flutteru i barem 3 godine iskustva u Mobile Developmentu općenito - prijaviti se možeš putem ovog oglasa. Osim toga, imamo otvorenu poziciju i za osobe koje su dosad primarno radile u iOS-u ili Androidu, a dalje se žele razvijati u smjeru Fluttera – pri tome nudimo mentorstvo i code reviewing te plaću i benefite koji odgovaraju senioritetu osobe u nativnoj tehnologiji.

Više pozicija potražite na debug.hr/jobs

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi