Izdvojeni poslovi tjedna kod .debug partnera u području kvalitete

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći stotinjak otvorenih oglasa za pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Donosimo pregled nekoliko zanimljivih pozicija

debug.hr petak, 16. prosinca 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Ovoga tjedna izdvajamo sljedeće atraktivne prilike vezane uz testiranje i provjeru kvalitete:

Top QA poslovi tjedna

About You je u potrazi za motiviranim i stručnim zaposlenicima za svoj novi Tech Hub u Zagrebu. Novootvoreni hub jedan je od nekoliko europskih tehnoloških centara koje je ova kompanija otvorila u posljednje vrijeme, kako bi privukla i zadržala talente iz regije. Pozicije koje su za ovaj tjedan istaknuli bazirane su u Zagrebu, ali nisu striktno vezane za njega. Posao se može obavljati na daljinu, s bilo koje lokacije u EU. Njihova QA pozicija je Senior Quality Assurance Engineer.


FIVE, an Endava company ima otvoren natječaj za poziciju Test Automation Engineer, evo kako ga opisuju: U potrazi smo za iskusnim inženjerom za automatizaciju testiranja koji bi svoj rast nastavio u našem QA timu od 45+ stručnjaka kroz rad na najsuvremenijoj tehnologiji, kao i interne inicijative poput karijernog coachinga, programa mentorstva, QA talksa i Automation talksa.


U GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 28.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a kad je riječ o kvaliteti tu su pozicije Test Automation Engineer i Automation QA engineer.


Span traži osobu za poziciju Software Test Engineer. Radno mjesto bit će atraktivno onima koji žele raditi u timu profesionalaca, s potencijalom za rast i razvoj karijere. Od kandidata se očekuje organiziranost, efikasnost, želja za učenjem i inoviranjem, naravno uz preduvjete koji se tiču tehničkih znanja iz relevantnih područja.


Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi