Java stručnjaci trenutačno su vrlo traženi, izdvajamo top oglase

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći stotinjak otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Trenutačno je Java najtraženija tehnologija

debug.hr petak, 7. listopada 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Za ovaj tjedan izdvojili smo oglase koji su povezani uz trenutačno najtraženiju tehnologiju, barem ako je suditi prema broju otvorenih radnih mjesta kod naših partnera – Javu.

Top Java poslovi

Croatia osiguranje lider je na domaćem tržištu osiguranja, a posljednjih godina posvećuje se digitalizaciji poslovanja. Zbog uvođenja novog CORE sustava i brojnih transformacijskih inicijativa koje organizacija pokreće, traže pojačanja u timu, a kad je riječ o Javi, imaju otvorenu poziciju Java developera. Traži se, među ostalim, 2 godine iskustva, a prijave se primaju do 23. listopada.


Međunarodna developerska tvrtka EPAM za svoj tim u Zagrebu ili na daljinu također traži Java stručnjake, i to na senior i lead pozicijama. Očekivano, traži se 5 ili 7 godina iskustva u toj tehnologiji, uz ostale preduvjete koje možete provjeriti na sljedećim linkovima:


Senior Java Developere traže i u agenciji FIVE, koja je dio globalne kompanije Endava. Mjesto rada može biti Zagreb, Osijek, Rijeka ili Split, hibridno ili u potpunosti na daljinu. Potrebne su barem 3 godine iskustva, a sve ostale pojedinosti potražite ovdje.


IBM iX – nikada nije bilo bolje vrijeme za biti stvaratelj. Ova kompanija je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.2000 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija. Njihov je moto "Dobro iskustvo je dobar posao", pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade. Stručnjaci za Javu kod njih će pronaći sljedeće prilike:


SV Group domaća je IT kompanija osnovana 1995. godine, a klijenti su im velike tvrtke, posebno iz financijskog i javnog sektora. Razvijaju softver, implementiraju i daju podršku za open source rješenja, IBM-ov su partner u Hrvatskoj za njihova softverska i hardverska rješenja. Kompanija ima dugogodišnje iskustvo u izradi IT infrastrukture, prije svega u području sigurne pohrane podataka i virtualizacije infrastrukture. Izdvajamo oglas za Full Stack Java Developere.


Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi