Radna mjesta za test i presales inženjere kod .debug partnera

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći preko 200 otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Ovoga tjedna izbor je pao na inženjere

debug.hr petak, 27. siječnja 2023. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i punokrvni developerski internetski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U nastavku pogledajte što smo izdvojili ovoga tjedna.

Top poslovi ovog tjedna

Span ima otvoreno radno mjesto Software Test Engineer, za koje se posao može obavljati u Zagrebu, Rijeci ili Osijeku. Traži se relevantno radno iskustvo, poznavanje različitih tehnologija, među kojima SQL-a, Azure DevOpsa, Jire, HTML-a, CSS-a, REST-a i ostalih.


Q agency kažu kako traže proaktivne, timski orijentirane i motivirane pojedince za više pozicija, kako developerskih tako i onih u drugim odjelima. Q je već godinama jedan od najpoželjnijih poslodavaca, a uz brojne pogodnosti svojim zaposlenicima nude rad iz ureda ili na daljinu, fleksibilno radno vrijeme, mnoge prilike za osobni razvoj i rad na uzbudljivim projektima, budžet za edukacije, brigu o osobnom zdravlju i slično. Za ovaj tjedan pozornost skrećemo na njihovu poziciju Tech Presales Engineer.


Međunarodna developerska tvrtka EPAM proširila bi svoj tim u Hrvatskoj Senior Test Automation Engineerima za .NET, JavaScript ili Javu. Potrebno je imati barem 3 godine iskustva u softverskoj automatizaciji i poznavanje barem jednog programskog jezika. U EPAM-u se radi prije svega na daljinu, a okruženje je uključivo i međunarodno.


U GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 28.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a mi ovoga tjedna izdvajamo sljedeća dva radna mejstA:


Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi