Top poslovi tjedna: traže se inženjeri, developeri i dizajneri, objavljene i neke plaće

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći više desetaka otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Evo što izdvajamo iz ponude ovoga tjedna

debug.hr petak, 15. srpnja 2022. u 10:15

Developersku konferenciju .debug prati i punokrvni developerski internetski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj.

U sekciji Zapošljavanje na portalu debug.hr i nakon konferencije nudi se pregled aktualnih oglasa za otvorena radna mjesta kod naših partnera, a tako će biti i ubuduće. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna

U sezoni smo godišnjih odmora, no broj otvorenih pozicija u GlobalLogicu kontinuirano raste. Od novih pozicija izdvajamo Senior Build and Release System Engineer/ DevOps Engineer. Radi se o projektu za jednog od vodećih svjetskih proizvođača automobila na razvoju rješenja za  međusobno povezane značajke automobilskog softvera. Must have za idealnog kandidata je znanje o Build and release system CI/CD (Zuul/Ansible; Jenkins), Linux/Yocto, Python, Cmake te C++. Provjerite detalje.

Otvorena je i pozicija za Scrum Mastera koji bi se trebao pridružiti jednom od automotive timova. Tim radi na daljinskom ažuriranju softvera, telematici i povezivosti, aplikacijskim platformama i drugom. Poželjno je iskustvo rada na Scrum Master poziciji s timovima, višegodišnje iskustvo u C/C++ programiranju te poznavanje najsuvremenijih razvojnih metoda i alata. Više informacija u oglasu.

About You je u potrazi za motiviranim i stručnim zaposlenicima za svoj novi Tech Hub u Zagrebu. Novootvoreni hub jedan je od nekoliko europskih tehnoloških centara koje je ova kompanija otvorila u posljednje vrijeme, kako bi privukla i zadržala talente iz regije. Pozicije koje su za ovaj tjedan istaknuli bazirane su u Zagrebu, ali nisu striktno vezane za njega. Posao se može obavljati na daljinu, s bilo koje lokacije u EU, ili pak u njihovoj centrali u Hamburgu.

Otvorene pozicije su: Team Lead UI/UX Design, za koji se traži 3-5 godina iskustva u tom području; UI/UX Designer s 2-3 godine iskustva, te Backend PHP Developer u tri razine senioriteta – Medior, Senior, Lead. Za posljednju poziciju istaknut je i raspon godišnje plaće. Medior developer će tako zarađivati 60.000-70.000€, Senior 70.000-85.000€, a Lead 85.000€ uz godišnji dionički paket u vrijednosti od 20.000€. Više detalja provjerite na linku.

Aircash se priprema za širenje na međunarodna tržišta, broj zaposlenika se utrostručio, a za globalne planove koje imaju otvorili su i dvije nove vrlo atraktivne pozicije: traže se Solution Architect i Lead System Engineer. Ako vam se radi u društvu koje je u Hrvatskoj stvorilo najjači fintech brand, a sada to planiraju proširiti i na brojna druga tržišta, javite im se putem priloženih linkova.

Više otvorenih pozicija kod naših partnera potražite na debug.hr/jobs

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi