11.11. udvostručite dobit! Kupite jednu licencu, a druga je gratis - Windows 10 Pro za nula kuna!

Kako bi vam pomogli proslaviti Dan samaca, GoodOffer24 nudi Windows 10 Pro ili Windows 10 Home - POTPUNO BESPLATNO - svima koji kupe Microsoft Office 2016 ili Microsoft Office 2019 - bez trikova i dodatnih naknada.

GoodOffer24.com ponedjeljak, 4. studenog 2019. u 07:00

Dvostruki 11 (11.11. tj. 11. studeni) je pred vratima. U Kini je navedeni datum vrlo popularan i naziva se još i Dan samaca. Ovaj poseban datum mladi ljudi provode na zabavama samaca gdje mnogi od njih donesu životnu odluku - nastaviti sa samačkim životom, ili pak ući u brak.

U drugu ruku, Dvostruki 11 je je poznat i kao jedno od najvećih 24-satnih online shopping događanja u svijetu gdje se dostiži brojke veće od Black Friday i Cyber Monday dana zajedno.

Bili samci ili u braku, bogati ili siromašni, živjeli u Kini ili ne znali ni riječi kineskog, Dvostruki 11 namijenjen je svakome i bilo gdje - sve zahvaljujući mogućnostima online trgovine.Povodom tog dana online trgovina GoodOffer24 priprema veliku akciju vezanu uz Microsoftov softver - Goodoffer24 Double 11 Big promotion.

Udvostručite svoju dobit na GoodOffer24 - ograničeno vrijeme, ograničena količina!

1. Kupite jedan, drugi besplatan - bez trikova i naknada

Kako bi vam pomogli proslaviti Dan samaca, GoodOffer24 nudi Windows 10 Pro ili Windows 10 Home - POTPUNO BESPLATNO* - svima koji kupe Microsoft Office 2016 ili Microsoft Office 2019 - bez trikova i dodatnih naknada.

Sve što trebate je odabrati jedan od četiri ponuđena proizvoda na stranici Promotion Page, ovisno o tome koju verziju Officea i Windowsa želite, te kliknuti "Buy Now". Ubrzo nakon kupnje na e-mail će vam stići obje odabrane licence.

Evo je i kratka lista proizvoda iz ponude: Kliknite na link ispod i automatski ćete ih ubaciti u košaricu na GoodOffer24:

*Ponuda vrijedi do 12. studenog 2019. u 23:59

 

2. Uštedite dodatnih 25% na sav ostali Microsoftov softver (uklj. promo kod)

Da stvari budu još bolje i u slučaju da vam Ofiice paket nije potreban, GoodOffer24 nudi dodatnih 20% popusta na sav ostali Microsoftov softver

Prilikom kupnje iskoristite promotivni kod "JGO1111" i dobit ćete bolju cijenu. Izdvajamo ponešto iz ponude:

Ali čekajte, postoji još! Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

 

Zašto odabrati GoodOffer24

GoodOffer24 je online platforma za prodaju softvera koju smo vam ranije već predstavili. Nudi vrlo kompetitivne cijene za poznati Microsoft Software, kao što je Windows 10, Office 2016, Office 2019 i ostalo. Osim toga, vrlo lako se možete uvjeriti u kvalitetu trgovine i proizvoda koje nudi jednostavnom posjetom platformi Trustpilot Page. Na GoodOffer24 možete očekivati samo najbolju uslugu, a dobivate i jednogodišnje jamstvo.

Proces kupovine na GoodOffer24.com vrlo je jednostavan. Ubrzo nakon narudžbe primit ćete e-mail s aktivacijskim ključem, bez potrebe za čekanjem od nekoliko dana da vam se netko javi (za svaki slučaj provjerite i spam/junk folder). Osim toga, u slučaju bilo kakvog problema, tu je korisnička podrška koja će vam pomoći u vrlo kratkom roku.

Povrh svega, možete odabrati različite oblike plaćanja, kao što su PayPal ili kreditna kartica.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com
Facebook stranica: www.facebook.com/GoodOffer24

Napominjemo da sav kupljeni softver morate prvo skinuti sa službenih stranica i instalirati na željeno računalo. Softver ćete potom aktivirati kupljenim aktivacijskim kodom.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.