Algebra daje 20% popusta na online pripreme za državnu maturu

Otvoren je upis na pripreme za državnu maturu u travanjskom ciklusu koji će se u cijelosti održati u online live formatu - predavanja počinju 4. travnja, a Algebra odobrava 20% popusta

Algebra ponedjeljak, 30. ožujka 2020. u 11:21

Otvoren je upis na pripreme za državnu maturu u travanjskom ciklusu koji će se u cijelosti održati u online live formatu, s predavanjima počinje 4. travnja 2020., a Visoko učilište Algebra svim maturantima odobrava 20% popusta na upis bilo kojeg pojedinačnog predmeta ili paketa priprema. Unutar ovog ciklusa nastava se održava subotama i nedjeljama s optimalnim brojem sati nastave dnevno, a pripreme mogu upisati maturanti iz cijele Hrvatske. S obzirom na to da se nastava održava u online formatu koji je organiziran na način da je jednako interaktivan kao i nastava u učionici, maturanti nisu ograničeni lokacijski.
 
Učenici unutar ovog termina, u maksimalno opširnoj satnici, mogu odabrati bilo koji od obveznih predmeta na obje razine, kao i bilo koju kombinaciju obveznih predmeta, ali i izborne predmete – fiziku, kemiju, biologiju, psihologiju, politiku i gospodarstvo, informatiku i esej iz hrvatskog.
 
Svi polaznici priprema za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju Nagrađujemo izvrsnost i osvojiti stipendiju u iznosu od 10.000,00 kn.