Besplatan Windows 10 uz kupnju bilo kojeg antivirusnog softvera u pola cijene

U velikoj proljetnoj ponudi online trgovina BZFuture predstavlja akciju u kojoj nudi vrhunske antivirusne alate u pola cijene uz koje ćete dobiti i besplatnu Windows 10 OEM licencu.

BZFuture petak, 21. veljače 2020. u 17:00

Operativni sustav Microsoft Windows 10 ima u sebi integriran antivirusni softver Windows Defender. Iako mnogi korisnici smatraju da je zaštita koju im pruža Windows Defender i više nego dovoljna, postoje i oni koji žele višu razinu sigurnosti od osnovne te iz tog razloga traže zasebne antivirusne alate.

U velikoj proljetnoj ponudi online trgovina BZFuture predstavlja akciju u kojoj nudi vrhunske antivirusne alate u pola cijene uz koje ćete dobiti i besplatnu Windows 10 OEM licencu. U nastavku pogledajte što sve možete očekivati u navedenoj akciji.

 

Kako kupiti ključ (pogledajte McAfee primjer)?

Kako biste iskoristili ovu ponudu, slijedite poveznicu na BZfuture web stranicu.

1. Odaberite proizvod koji želite kupiti

2. Kreirajte korisnički račun (ili iskoristite račun s društvenih mreža za prijavu)

3. Nakon što ste se prijavili, dodajte željeni proizvod u košaricu, kao i Windows 10 Pro OEM

4. Cijena za Windows 10 Pro OEM bi unutar košarice trebala iznositi 0,00 €

5. Pošaljite narudžbu, obavite plaćanje i uskoro će vam u e-mail sandučić stići kupljeni aktivacijski ključ.

 

Kako aktivirati (pogledajte McAfee primjer)?

1. Kreirajte korisnički račun na McAfee web stranici, kliknite na "My Account" u izborniku, odaberite “Redeem your Retail Card” i unesite aktivacijski ključ koji ste kupili na BZfuture. Bit ćete usmjereni na download programa na temelju upisanog ključa.

2. Možete aktivirati Windows 10 ili promijeniti tip licence iz Home u Pro na sljedeći način: "Settings > System > About system > Change product key or update Windows version > Change product key”.

Požurite! Broj Windows 10 OEM licenci je ograničen.

Imate li kakvih dodatnih pitanja ili nejasnoća, obratite se korisničkoj BZFuture podršci putem chata ili e-maila service@bzfuture.com.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.