Black Friday ponuda - Windows 10 Pro samo 8,36 eura, a Office 2016 Pro Plus 18,78 eura

Black Friday i Cyber Monday ponuda na MMORC.com nudi softverske licence po ultra-niskim cijenama - predlažemo softverski paket Windows 10 Pro i Office 2016 Pro za samo 22,35 €

MMORC.com srijeda, 11. studenog 2020. u 12:13

Black Friday i Cyber Monday dani su u godini kad se očekuju veliki popusti i pojačana online prodaja. Ove godine Black Friday pada na 27. studeni, a mnoge trgovine već su počele s popustima. Tom prigodom trgovina softverskim licencama MMORC.com pripremila je vrhunsku ponudu softvera s mnoštvom popusta. Windows 10 Pro licencu možete kupiti za samo 8,36 eura uz promo kod BGQ40 koji će vam osigurati dodatnih 40% popusta. Office 2016 Pro i bundle koji uključuje Office 2016 i Windows 10 možete dobiti po nevjerojatnoj cijeni uz dodatno sniženje od čak 63%!

56% popusta možete ostvariti pri kupnji Office 2019 uredskog paketa, ili bundlea koji uključuje Office 2019 i Windows 10. Prilikom kupnje upišite promotivni kod BGQ56. Također, valja spomenuti i super ponudu antivirusnog softvera koji također možete nabaviti uz 40% popusta koristeći promotivni kod BGQ40.

Napominjemo da prilikom ove kupnje nećete dobiti kompletan softver, već samo ključ za njegovu aktivaciju. Originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih web stranica proizvođača i instalirati ga na vaše računalo.

 

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BGQ63)

 

40% popusta na Windows 10 (promo kod BGQ40)

 

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BGQ56)

 

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BGQ40)

 

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BGQ40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.