Budite spremni za svaku prigodu uz Panasonic MULTISHAPE

MULTISHAPE je novi Panasonicov modularni sustav osobne njege za muškarce koji dolazi s pet različitih nastavaka i pružit će sve što vam je potrebno za njegu kose, brade i dlačica

Panasonic Hrvatska ponedjeljak, 14. studenog 2022. u 10:00

Vašim mukama s gomilanjem elektroničkih uređaja došao je kraj. Upoznajte se s novim Panasonicovim uređajem MULTISHAPE, prvim modularnim sustavom za osobnu njegu na tržištu, koji vam omogućuje odabir raznih aktivnosti svakodnevne osobne njege - od podrezivanja i brijanja brade i kose, uređivanja dlačica na tijelu, u nosu, ušima i na licu pa sve do pranja zubi četkicom.

Ovaj sveobuhvatni sustav s jednom punjivom baterijom omogućuje vam da stvorite jedinstvenu kombinaciju koja odgovara vašim potrebama osobne njege te vam pruža fleksibilnost uz koju ćete biti spremni za svaku prigodu. Uz svoju jednostavnost i naprednu tehnologiju, MULTISHAPE je ekološki prihvatljiv te je projektiran tako da na najmanju mjeru svede vaš utjecaj na okoliš, a da pritom ne morate žrtvovati svoju svakodnevnu njegu.

Mogućnost odabira različitih funkcija na sustavu MULTISHAPE nije samo korisna za okoliš, nego vam i omogućuje promjenu i unaprjeđenje aktivnosti osobne njege uz različite nastavke, već prema tome kako se vaše navike osobne njege razvijaju. Riječ je o sustavu koji je osmišljen tako da vas prati na svakom koraku osobne njege, bez obzira želite li izgledati profesionalno na poslu, urediti se za obiteljski vikend ili se prikazati u pravom svjetlu na spoju. U srcu su ovog sustava kvaliteta i trajnost, zahvaljujući kojoj ćete svakoga dana zasjati u punom sjaju, a svi su nastavci izrađeni po inovativnim Panasonicovim nacrtima, uz vrhunsku proizvodnju: Svaki je nastavak za šišanje i brijanje opremljen oštricom iz Panasonicove najnaprednije japanske tehnologije, pri čemu su oštrice u brijačima naoštrene nano-tehnologijom. Već prema vlastitim preferencijama, za zasebnu kupnju vam je dostupno sljedećih pet nastavaka:

  • Nastavak za podrezivanje kose/brade - precizno podrezivanje do 0,5 mm moguće je zahvaljujući specijaliziranoj oštrici i stručnom dizajnu.
  • Nastavak za podrezivanje brade/kose/dlačica na tijelu - opremljen širom oštricom jednake kvalitete i oštrine, ovaj je nastavak posebno prilagođen bržem podrezivanju kose ili drugih većih područja, a duljina podrezivanja može se podesiti u koracima od po 0,5 mm, počevši od 0,5 m pa sve do 30 mm.
  • Nastavak za brijanje s tri oštrice - radi višestrukog je prianjanja oblikovan u luku i sadrži tri zasebne pomične oštrice koje jednakomjerno i čvrsto prianjaju uz oblike lica, omogućujući temeljito i ravnomjerno brijanje koje ne iritira kožu.
  • Nastavak za brijanje dlačica u nosu/ušima/na licu - da bi se osjetljiva područja kao što je nos mogla obrijati bez nelagode, ovaj je nastavak opremljen oštricama s dva ruba koje učinkovito podrezuju, ali ne čupaju.
  • Nastavak za električnu četkicu za zube - služi se tehnologijom zvučne vibracije i isporučuje se s dvije vrste četkica. Četkica s ultratankim vlaknima koristi se dlačicama od 0,02 mm te omogućuje dubinsko čišćenje kojim se učinkovito uklanjaju plak i bakterije između zuba i oko njih, a istodobno je blaga prema zubima i desnima.

Povrh toga, MULTISHAPE je posebnog, jednostavnog i minimalističkog dizajna, lak je i kompaktan te se lako prenosi, a isporučuje se i s putnom futrolom pa se možete lijepo urediti i kada ste u pokretu, bez obzira jeste li u posjetu obitelji ili prijateljima, na romantičnom putovanju, vjenčanju ili službenom putu.