Canon PowerShot ZOOM - kompaktan, ali s izvanrednom kvalitetom zuma i fokusiranja

Džepni fotoaparat sa superzumom nudi korisnicima sjedalo u prvom redu za posebne trenutke u životu - Canon PowerShot ZOOM

Bug.hr srijeda, 21. listopada 2020. u 12:08

Canon Europe predstavio je PowerShot ZOOM – lagani fotoaparat razlučivosti 12 megapiksela koji stane na dlan sa stabilizacijom slike i zumom u tri koraka koji se lako koristi. Pomoću njega korisnici će moći iskusiti svaki trenutak i detaljno ga ponovno proživjeti. Canon PowerShot ZOOM dinamičan je i inovativan koncept prema dizajnu proizvoda i načinu korištenja – prenosiv fotoaparat s jednim fiksnim objektivom koji može snimati Full HD videozapise i superzumom. Uz zum od 100 mm, 400 mm i digitalno proširenih 800 mm ovaj kompaktni digitalni fotoaparat savršen je za obitelji koje uživaju u aktivnostima na otvorenom ili ljubiteljima prirode koji se žele približiti životinjskom svijetu, ali tako da ga ne uznemiruju.

Canon PowerShot ZOOM omogućuje korisnicima fotografiranje i snimanje udaljenih subjekata kao da su neposredno ispred objektiva. Bilo da snimate kako vaše dijete zabija gol ili koš iz slobodnog udarca ili želite zabilježiti rijetku pticu, zum u tri koraka omogućuje trenutačno optičko i digitalno povećanje. Canon PowerShot ZOOM postiže optičke žarišne duljine od 100 mm i 400 mm pri otvorima blende f/5.6 i f/6.3, pa postiže oštro fokusiranje udaljenih subjekata. Uz proširen digitalni zum ekvivalentan 800 mm, ta telefoto mogućnost savršena je za amaterske promatrače ptica i istraživače prirode. S masom samo 145 g, ali uz izvanrednu kvalitetu zuma za svoju veličinu, ovaj jedinstveni fotoaparat dizajniran s jednim objektivom omogućuje korisnicima snimanje kvalitetnih fotografija i slika bez potrebe za teškom, profesionalnom opremom. Stoga je on savršen za posebne trenutke upravo dok se događaju.

Instinktivna kontrola

Uz minimalistički i ergonomski dizajn, Canon PowerShot ZOOM fotoaparat je koji se lako koristi, a postiže izvrsne rezultate. Pet pristupačnih gumba omogućuje kontrolu jednom rukom jednako pri snimanju i reprodukciji fotografija i Full HD filmova, a prikaz izbornika je takav da olakšava upotrebu. Ovaj intuitivni uređaj ima pojednostavljen prikaz izbornika, pa je fotoaparatom PowerShot ZOOM jednostavno rukovati. Potpuna automatska kontrola fotografija i Full HD 1080p filmova u formatu MP4 znači da korisnik može snimiti važne obiteljske trenutke, poput prve djetetove utakmice ili posjete zoološkom vrtu i gledanje životinja izdaleka, a da pritom ne morate brinuti o mijenjanju postavki fotoaparata. Pametno elektroničko tražilo (electronic viewfinder, EVF) ima minimalistički obrub kako bi se spriječilo zaklanjanje pogleda uz istovremeno omogućavanje da se korisnik uživi u sliku visoke razlučivosti.

Moćni procesor DIGIC 8 stvara oštre slike živih boja kroz koje oživljavaju trenuci koje ne smijete propustiti uz omogućavanje rafalnog snimanja brzinom 10 sličica/s radi hvatanja brzih akcija. Zahvaljujući 12-megapikselnom senzoru korisnici mogu brzo snimiti životinje u pokretu uz visoku razlučivost. U kombinaciji s kontinuiranim automatskim fokusiranjem, pri čemu su dostupne mogućnosti praćenja lica i automatsko fokusiranje u jednoj točci, PowerShot ZOOM savršen je za snimanje jedinstvenih obiteljskih trenutaka.

Uz napredni optički stabilizator slike PowerShot ZOOM stvara oštre slike prilikom snimanja ili samo promatranja udaljenih subjekata. Ovaj lagani fotoaparat ima i bateriju dugog trajanja koja se može posve napuniti pomoću uređaja s priključkom USB Type-C® kompatibilnih sa standardom USB-PD za manje od dva sata, što je savršeno za snimanje u pokretu.

Povezivanje i dijeljenje iskustava

Kako biste sačuvali drage uspomene, Canon PowerShot ZOOM omogućuje korisnicima uvoz, pregledavanje i geotagiranje slika putem Wi-Fija uz povezivanje preko Bluetootha® s pametnim telefonom. Uz mogućnost povezivanja putem Wi-Fija i Bluetootha korisnici mogu otključati daljinsko snimanje Live View za fotografije putem aplikacije Canon Camera Connect. Ako prijatelji ili članovi obitelji unaprijed povežu svoj pametni telefon s fotoaparatom, mogu čak vidjeti ono što snimatelj vidi kroz tražilo u stvarnom vremenu kad on stoji u blizini. Canon PowerShot ZOOM osigurava da korisnici doista iskuse trenutak, uhvate sve detalje i jednostavno ih podijele s prijateljima i članovima obitelji.

Da biste saznali više o fotoaparatu Canon PowerShot ZOOM, posjetite web-mjesto https://www.canon.hr/cameras/canon-powershot-zoom/.

Glavne značajke fotoaparata Canon PowerShot ZOOM:

  • senzor razlučivosti 12,1 megapiksela
  • zum u tri koraka između žarišnih duljina 100 mm, 400 mm, 800 mm1
  • optička stabilizacija slike u 4 osi
  • Full HD filmovi u 1080p @ 24/25/30 sličica/s
  • uređaji s priključkom USB Type-C® kompatibilni sa standardom USB-PD
  • Wi-Fi i Bluetooth®