Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery štiti podatke koji pokreću vaše poslovanje

Jeste li znali da se svakih sedam sekundi dogodi jedan cyber napad bilo da je riječ o tvrtkama ili privatnim osobama? Ovaj podatak samo je jedan u nizu razloga zašto svako računalo treba imati adekvatnu zaštitu

Kodeks ponedjeljak, 24. listopada 2022. u 11:09

Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery inteligentno je rješenje s kojim ćete osigurati sigurnost kritičnih podataka te sigurno poslovanje svoje tvrtke. Tu je još i PowerProtect Cyber Resilience tvrtke Dell Technologies koji će vam omogućiti najvišu razinu zaštite.

Biti online i koristiti razne opcije spremanja podataka na cloud ujedno znače i veliku prijetnju za izloženost raznim cyber napadima. Jedan napad na vaše podatke dovoljan je da vam uspori ili onemogući normalno poslovanje, a nekad su posljedice kobne za cijelu tvrtku ili pojedinca. Kako biste bili sigurni da će vaši podaci biti sačuvani od cyber napada, Dell Technologies zajedno s tvrtkom Kodeks, na hrvatsko tržište donosi nekoliko odličnih rješenja s kojima ćete biti potpuno zadovoljni. Najvišu razinu sigurnosti donijet će vam Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery i PowerProtect Cyber Resilience.

Riječ je u rješenjima koja pružaju najviše razine zaštite, kao i cjelovitost te povjerljivost najvrjednijih kritičnih podataka vaših korisnika i njihovih poslovnih sustava. Vrlo su važan dio u cjelokupnoj strategiji otpornosti podataka i obrani od cyber napada. Vrhunska rješenja i usluge Cyber Resilience dosljedno štite podatke i pružaju oporavak u lokalnim okruženjima kao i u mnogostrukom čuvanju na oblaku, uključujući Dell Technologies Cloud i druge vodeće pružatelje usluga. Pobrinite se da vaši najvrjedniji podaci budu uvijek sigurni i u slučaju ugroze, u potpunosti oporavljeni.

Za više informacija kliknite na Dell PowerProtect Cyber Recovery

Kontaktirajte nas i putem e-maila za sve dodatne upite i ponude: nikolina.kovacevic@kodeks.hr