Doživotna licenca za Windows 10 Pro samo 12 eura - do 79% popusta!

CDKDeals.com nudi izvrsnu priliku za početak jeseni - kupite Windows 10 Pro za 12,66 €, Office 2016 Pro Plus za 20,64 €, Office 2019 Pro Plus za 35,34 € i još mnogo toga

CDKdeals.com petak, 17. rujna 2021. u 11:18

Sad je dobra prilika za kupiti licencu Windows 10 Pro. Posjetite CDKDeals.com i platit ćete je samo 12 eura, a dobit ćete trajno aktiviran originalan proizvod koji ćete kasnije moći besplatno nadograditi na novi Windows 11. Tu je i ponuda drugog softvera koji vam treba za rad, kao što je Office 2016 ili još noviji Office 2019. Cijene koje vidite su vrlo niske, a iskoristite li promotivni kod HR30, dobit ćete i dodatnih 30% popusta.

Softver se prodaje u obliku tzv. OEM digitalnih aktivacijskih ključeva - osim što jednostavno aktivira originalni softver, osigurava potpunu i trajnu korisničku podršku i nadogradnje. Sav kupljeni softver je trajno licenciran i aktiviran.

 

Ponuda originalnog i trajno aktiviranog softvera (30% popusta uz promo kod HR30)

Sav kupljeni softver je originalan i trajno aktiviran. Originalni softver morate skinuti sa službenih stranica i instalirati ih na računalo, a zatim iskoristiti kupljeni aktivacijski ključ.

 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima.

Nastavite na sljedeći korak, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Primijeniti“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

 

Kako aktivirati Windows?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake.

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

 Multiroom Hi-Res WiFI zvučnik

DENON Home 250

Internet radio, Heos, Alexa, Airplay 2, Bluetooth

3379 kn Kupi

Gramofon sa predpojačalom

DENON DP-300F black

Masivna baza za smanjenje vibracije, aluminijska izrada, MM zvučnica

2199 kn 2990 kn Kupi