Gdje jeftino kupiti Windows 10, Office ili razne PC alate? Godeal24 uredska ponuda je rješenje

Uredska ponuda softvera na Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Uvjerite se sami!

Godeal24 ponedjeljak, 30. siječnja 2023. u 13:30

Želite koristiti Word, PowerPoint ili Excel na svom računalu, ali ne želite kupiti Microsoft Office paket po punoj cijeni? Gdje se može kupiti jeftin i originalan MS Office paket? Rasprodaja uredskog softvera Godeal24 nudi vam velike popuste. Najnoviji Office 2021 za samo 24,25 €! Trebate li drugi uredski softver koji će vam pomoći da poboljšate učinkovitost ureda? Ashampoo PDF Pro 3 ima novo sučelje poput onih u ostalim modernim uredskim aplikacijama. Sve osnovne funkcije točno su onakve kakve očekujete, a uređivanje PDF-a nikada nije bilo lakše. Kupujete li više softverskih licenci, i jedinična cijena će biti niža. Originalni Windows 10 Pro možete dobiti za samo 7,25 €, a isti također podržava nadogradnju na najnoviji Windows 11 Pro. Godeal24 vam pruža iskustvo kupovine softvera na jednom mjestu, bilo da se radi o alatima za poboljšanje uredske produktivnosti ili uređivačima fotografija, upravljanju sustavom, sigurnosnoj zaštiti itd. koji se mogu kupiti po najpovoljnijoj cijeni.

Ograničena ponuda: Uredski softver po super cijenama

Kupi više, uštedi više! Softverski paketi

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Office za MAC računala

Više Windows proizvoda (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

 

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.