Godeal24 uskršnja ponuda - originalni Windows 11 Pro samo 13,25 €

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 11 Pro samo 13,25 €, Office 2021 Pro Plus samo 25,25 €

Godeal24 ponedjeljak, 1. travnja 2024. u 08:00

Ušli smo u mjesec travanj i proslavili smo Usrks. Ako posljednji put želite napuniti svoju uskršnju košaricu s ograničenim budžetom, pripremite se za nadogradnju računala uz Godeal24 uskršnju ponudu. Microsoft je odlučio prekinuti daljnje nadogradnje za Windows 10. Kako se tehnologija razvija i Microsoft pomiče svoj fokus prema novijim operativnim sustavima kao što je Windows 11, problemi s kojima će se korisnici Windowsa 10 suočiti uključuju velika ažuriranja, poboljšanja značajki ili sigurnosne zakrpe za ovaj operativni sustav. Moramo se prilagoditi i prihvatiti budućnost računalstva. Nadogradnja vaše stare verzije OS-a na najnoviji originalni Windows 11 Pro košta 13,25 €! Windows 11 Professional 5 PC košta samo 10,63 €/PC. Kupite paket od 100 ključeva i svaki ključ za Windows 11 košta samo 7,5 €! Vrijeme leti, stoga požurite dok zalihe još traju! Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica tijekom kupovine, nemojte se ustručavati kontaktirati naš tim za podršku za pomoć.

Vrlo povoljan originalni Windows 10 ili 11

Office paketi po super cijenama

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali MIcrosoft proizvodi (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenite u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.