GoodOffer24.com nudi originalan i trajno licenciran Windows 10 Pro za samo 11,47 eura

GoodOffer24.com nudi 30% popusta na već ionako niske cijene softverskih aktivacijskih ključeva - Windows 10 Pro 11,47 €, Office 2019 Pro Plus 36,39 €, Office 2016 Pro Plus 32,19 €

GoodOffer24.com petak, 22. siječnja 2021. u 09:07

Operativni sustav je softver bez kojeg vam računalo samo po sebi nema smisla, a ako želite ozbiljnije raditi, potreban vam je i Office paket. To sve zajedno ne mora biti veliki izdatak za vaš kućni budžet. GoodOffer24.com nudi softverske aktivacijske ključeve po izuzetno povoljnim cijenama. Ako prilikom narudžbe upišete promotivni kod HR30, dobit ćete dodatnih 30% popusta na istaknute cijene te tako imati priliku za nadogradnju svojeg računala uz minimalne izdatke.
 

Izbor iz ponude na GoodOffer24.com (30% popusta uz promo kod HR30)

Windows:

Office:

Bundle (Windows + Office):

 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Skinite svježu instalaciju softvera sa službenih stranica i instalirajte je (Microsoft Windows 10 Professional - Download Link). Nakon instalacije aktivirajte softver pomoću aktivacijskog ključa kojeg ste kupili i dobili na e-mail.
 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.