Instar Black Week

Instar Black Week traje od 19. do 29.11. ili do isteka ograničenih zaliha, a očekuju vas sniženja do 60% - zvirite u ponudu i požurite s narudžbama

Instar Informatika srijeda, 24. studenog 2021. u 10:48

Poslovica kaže da tko čeka, taj i dočeka… :) Instar Informatika, jedan od najboljih tehno shopova u Hrvatskoj po mišljenju vas kupaca, kreće sa svojim Crnim tjednom gdje će mnogi lovci na popuste doći na svoje. Čekaju vas sniženja do čak 60%, od laptopa, mobitela, računala, e-prometala, igara, periferije i ostale prateće opreme bez koje je danas teško zamisliti svakodnevni život, poslovanje i učenje. Znate da dobre stvari u Instaru traju dulje nego drugdje, tako da ni ovaj put neće biti iznimka – Instar Black Week traje od 19. do 29.11. ili do isteka ograničenih zaliha.

Kako bi svim kupcima osigurali bezbrižan shopping te gužve po Instar poslovnicama sveli na minimum, artikli s 'Instarovog Crnog tjedna' mogu se kupiti isključivo online putem sigurnog Instar webshopa s dostavom na vaš kućni prag ili uz osobno preuzimanje u jednoj od naših poslovnica u Zagrebu, Zadru, Splitu i Rijeci. U slučaju bilo kakvih pitanja budite slobodni kontaktirati nas putem telefona ili na prodaja@instar-informatika.hr i web@instar-informatika.hr

Broj artikala na Crnom tjednu je vrlo ograničen, stoga vas molimo da reagirate brzo ukoliko se želite domoći vašeg komada tehnologije. Kompletnu ponudu potražite OVDJE.

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi