Iskoristite priliku i kupite Windows 10 za 11 € ili Windows 11 za 17 € - VIP-cdkdeals

Iskoristite promo kod HR35 za dodatnih 35% popusta na već snižene cijene softvera - kupite Windows 11 Pro trajno aktiviranu originalnu licencu za samo 18 eura ili kompletan Office 2016 Pro paket za samo 22 eura - VIP-CDKdeals.com

VIP-cdkdeals petak, 10. svibnja 2024. u 13:21

Provjerite sjajnu svibanjsku promociju na VIP-cdkdeals, savršenom mjestu za nadogradnje softvera po nevjerojatnim cijenama. Sada je izvrsno vrijeme da nadogradite računalo po nižoj cijeni. Ovaj mjesec VIP-cdkdeals nudi snižene cijene osnovnog softvera. Windows 10 dostupan je za samo 11 €, dok se Windows 11 Pro može nabaviti za 18 €. Office paket je dostupan već od 22 €, što je dobra vijest za one koji traže najbolji aoftver za produktivnost. Ostvarite dodatne popuste s ekskluzivnim promotivnim kodom HR35 koji vam omogućuje 35% popusta na široku ponudu Microsoftovih proizvoda.

Windows ponuda (promo kod HR35)

Office ponuda (promo kod HR35)

Uštedite više uz paket softvera koji uključuje Windows i Office

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. VIP-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 11 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 11 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake.

1. Unutar instaliranog Windows 11 OS-a uđite u Settings (tipka Win > Settings)

2. Unutar izbornika System odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

o trgovcu.