Jesenska ponuda softvera: Windows 10 samo 10 eura uz besplatnu nadogradnju na Windows 11

Jesenska ponuda softvera na vip-CDKdeals.com donosi Windows 10 Pro trajno aktiviranu originalnu licencu za samo 13 eura ili kompletan Office 2016 Pro paket za samo 22 eura

vip-CDKdeals.com petak, 7. listopada 2022. u 09:00

Jesensko sniženje je stiglo, a s dolaskom listopada VIP-CDKDEALS.com pripremio je svoju ponudu. S povećanjem cijena na svim stranama softvera i hardvera, čak i veći popusti poput onih dostupnih za Windows i Office licence mogu napraviti razliku. Kupite li Windows 10 licencu, ista vam omogućuje omogućuje besplatnu nadogradnju na Windows 11 za samo 13 €! Valja i istaknuti i Office 2016 Pro po cijeni od samo 22 €, što je simbolično ako uzmete u obzir cijenu licence izravno od Microsofta.

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

U trgovini vip-CDKdeals.com možete kupiti i hardver

Izdvajamo najpopularniji hardver/periferiju iz ponude. Iskoristite promotivni kod BH15 kako biste dobili 15% popusta.

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. vip-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i Windows 11 instalacija).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.