Kako kupiti Windows 10 za svega 10-ak eura, ili Office Pro Plus za 30-ak eura?

Posjetite GoodOffer24.com i kupite Windows 10 Pro aktivacijski ključ za 10,39 eura, Office 2019 Pro Plus za 30,09 eura - ili pak oboje u paketu (bundle) za samo 36,39 eura

GoodOffer24.com petak, 3. srpnja 2020. u 07:00

Nadograditi računalo Windows 10 Pro operativnim sustavom ili Office softverskim paketom ne mora biti skup posao. Jednostavno posjetite online trgovinu GoodOffer24.com koja prodaje aktivacijske ključeve za poznati popularni softver i odaberite ono što vam treba. Iako su cijene već sasvim pristojne i niske, mogu biti niže za dodatnih 30%. Prilikom kupnje upišite promotivni kod HR30 kako biste ostvarili popust.

Uz navedeni kod dobit ćete dodatnih 30% popusta na istaknute cijene, a cijena Windows 10 Pro aktivacijskog ključa iznosit će SAMO 10,39 EURA. Kupljeni Windows bit će trajno aktiviran i licenciran za jedno računalo (OEM verzija), amoći ćete normalno instalirati sve postojeće i buduće nadogradnje.

U nastavku donosimo najbolje iz ponude:

 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Kupnja željenog aktivacijskog ključa vrlo je jednostavan proces:

  1. Downloadajte željeni softver sa službenih stranica proizvođača
  2. Instalirajte softver na vaše računalo
  3. Kupite digitalni aktivacijski ključ - cijeli proces obuhvaća nekoliko koraka - registracija na GoodOffer24.com, dodavanje proizvoda u košaricu, upisivanje promotivnog koda HR30, odabir sredstva plaćanja i potvrda
  4. Aktivirajte instalirani softver uz pomoć aktivacijskog ključa koji ćete nakon obavljene kupnje dobiti putem e-maila

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.