Kupite bilo koji toner na Moj-Toner.com i osvojite iPhone XS i druge vrijedne nagrade

Moj Toner slavi 10. rođendan i povodom toga organizira nagradnu igru u kojoj mogu sudjelovati svi koji putem njihovog webshopa kupe bilo koji toner

Bug.hr ponedjeljak, 26. kolovoza 2019. u 14:22

Gdje kupujete zamjenske tonere za vaš pisač? Najpopularnije odredište u Hrvatskoj je moj-toner.com, a on upravo slavi svoj 10. rođendan i obilježava ga nagradnom igrom!

Poklon? Ima ih više! Glavna nagrada je iPhone XS 64 GB Space Grey, ali ne i jedina: kupnjom na moj-toner.com možete osvojiti jednog od čak 10 pisača Canon Pixma MG5750.

Što treba napraviti da bi osvojili nagradu?

Dovoljno je kupiti bilo koji toner (koji vam ionako treba, zar ne?). Nagradna igra traje od 26. kolovoza do 8. rujna 2019. a dobitnici se objavljuju svaki radni dan na facebook profilu https://www.facebook.com/MojTonercom/, lajkaj i budi u toku, sve do 9. rujna kada se objavljuje dobitnik iPhonea XS.

Važna napomena: svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta; što više kupite – veće su šanse da osvojite nagradu! A kupiti se ima štošta – ako već niste bili, provjerite zašto je moj-toner.com postao vodeća destinacija te vrste, najbolje mjesto da nabavite toner ili tintu za printer, zamjenski toner ili nešto treće…