KVIZ: Testirajte svoje znanje low code developmenta!

Softverski development se posljednjih godina razvija rapidnom brzinom - stoga ne iznenađuje da postoji konstantna potražnja za nečim bržim, boljim i jednostavnijim. Zbog toga, ali i još nekih prednosti - na scenu dolazi low code.

Typeqast utorak, 23. ožujka 2021. u 06:00

Low code development zahtijeva malo ili nimalo kodiranja, što ga čini znatno bržim od pisanja cijelog koda aplikacije. Takav kod više nije nikakva novost i postoji velik broj low-code platformi na kojima developeri mogu u jednostavnom, user-friendly sučelju raditi svoj posao.

Low-code je zapravo vizualni pristup razvoju softvera, i automatizira svaki korak životnog ciklusa aplikacije kako bi omogućio brzi razvoj različitih softverskih rješenja. Za brzo usvajanje low-code developmenta zaslužna je povećana potražnja unutar različitih poslovanja, ali i povećana potražnja za odličnim developerima.

Najveća prednost low-code developmenta je ušteda vremena - što automatski znači i ušteda novca. Developeri mogu puno brže obavljati svoje zadatke i puno brže započinjati rad na novim projektima. Predviđa se da će 2024. godine više od 65% aplikacija biti razvijeno pomoću low-codea.

Low-code usvaja i Typeqast, koji osim odličnih uvjeta rada, promiču inovaciju i vjeruju kako će tehnologija pomoći stvoriti bolju budućnost za sve nas. Svojim klijentima dostavljaju mala tehnološka umjetnička djela, a sada svom timu inovatora žele pridružiti i low-code developere.

Ne brinite ako niste baš 'doma' s low-codeom. Typeqast ima i low-code boot camp. Smatrate da ste stvoreni za ovakvu tvrtku, a i oni za vas? Okušajte se u kratkom kvizu o low-code developmentu.