Ljetna ušteda do 60% - Windows 10 za 6,67 eura po računalu

Posjetite Godeal24 i potražite Windows 10 Pro za 8,14 eura (2 kom za 13,34 eura), Office 2019 Pro Plus za 28,27 eura ili Office 2016 Pro Plus za 21,77 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 31. svibnja 2021. u 10:28

Uronite u ljeto uz sepcijalnu ponudu softvera i izvrsne popuste. Godeal24.com je pripremio ljetnu ponudu kako bi obilježio ovaj svima dragi dio godine. Očekuje vas sekcija nabavke operativnog sustava uz 45% popusta te 60% popusta na Office pakete. Nadogradnja računala nikad nije bila jednostavnija i povoljnija. U nastavku pregledajte ponudu i cijene te ne zaboravite upisati istaknuti promo kod prilikom kupnje.

Napominjemo, radi se o kupnji OEM aktivacijskog ključa. Originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih stranica i instalirati na računalo te potom aktivirati uz pomoć kupljenog ključa.
 

PONUDA 1: Specijalna ponuda (promo kod SGO45)

45% popusta na kompletan Windows 10 asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO45.

 

PONUDA 2: Office ponuda (promo kod SGO60)

60% popusta na Office i sve softverske pakete. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO60.

 

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.