Microsoft je zaustavio preuzimanja Win10 OS-a, a Godeal24 nudi originalni i povoljni Win11 Pro

Valentinovska ponuda softvera na Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Uvjerite se sami!

Godeal24 ponedjeljak, 6. veljače 2023. u 13:03

Microsoft je objavio da je 31. siječnja 2023. zaustavio digitalna preuzimanja Windows 10 operativnog sustava, odnosno Microsoft više službeno ne prodaje digitalne licence za Windows 10, te preporučuje korisnicima prijelaz na Windows 11 operativni sustav. Windows 11 objavljen je 5. listopada 2021., a pruža mnoge inovativne značajke, dodaje novu verziju početnog izbornika i logiku unosa itd., podržava mješovito radno okruženje koje odgovara vremenu i fokusira se na poboljšanje krajnjih korisnika u fleksibilno i promjenjivo iskustvo te radna učinkovitost.

Gdje možete jeftino kupiti originalni Windows 11 Pro ili Windows 11 Home?

Godeal24 pokrenuo je rasprodaju za Valentinovo, originalni Windows 11 Pro košta samo 10,25 €. Trebate li više, možete odabrati pet aktivacijskih ključeva u paketu uz jediničnu cijenu Windows 11 Pro već od 9,79 €. Windows 11 Home prodaje se već od 9,45 € po računalu. Želite li ipak kupiti digitalnu licencu Windows 10 operativnog sustava, i to je moguće. Najniža cijena za Windows 10 je samo 6,12 € po računalu. Iako će operativni sustav Windows 10 nastaviti podržavati sigurnosna ažuriranja do 14. listopada 2025., bit će bolji izbor nadograditi ga na Windows 11 što je prije moguće ako hardverski uvjeti računala to podržavaju.

Ograničena ponuda: originalni Windows 11 već od 9,79 €

Windows 10 samo 6,12 €

Microsoft Office po najboljoj cijeni

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Office za MAC računala

Više Windows proizvoda (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

 

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

 

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.