Novo CineStar kino na zapadu Zagreba ima gaming dvoranu, ali i druge novitete

CineStar kino u zagrebačkom naselju Špansko prvo je kino u regiji koje ima multifunkcionalnu kino-gaming dvoranu koja se jednostavno može transformirati u gaming arenu

Blitz Cinestar srijeda, 1. lipnja 2022. u 06:00

CineStar Cinemas od otvaranja svog prvog multipleksa u Hrvatskoj (CineStara Zagreb Branimir 2003.) podiže standarde kad su u pitanju kina i kino doživljaj te su postala mjerilo kvalitete i profesionalnosti, a posjetiteljima je sam brend CineStar ujedno i prva asocijacija na kino. Kroz najsuvremeniju tehnologiju, vanserijske interijere, vrhunsku uslugu te najbolji i najveći izbor filmova koji se gledaju  u tehnološki impresivnim dvoranama, CineStar kina s pravom nose epitet kina s pet zvjezdica. U Hrvatskoj su prisutni u 11 gradova na 15 lokacija, a od 12. svibnja na taj popis dolazi i novi CineStar u Z Centru u Zagrebu, prvi u zapadnom dijelu grada čiji ga stanovnici odavno priželjkuju.

CineStar će u Španskom nastaviti njegovati koncept „destination cinema“, tako će u novom kinu u Z Centru posjetiteljima ponuditi raznovrsne sadržaje od kojih su neki i ekskluzivni. Osim tehnološke superiornosti koja uključuje Harkness platna, Barco RGB laserske projektore, JBl zvučnike i Crown audio pojačala, interijer CineStara u Španskom obilovat će raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri koji su uređivali i druga nagrađivana CineStar kina, dvojac Franić  & Šekoranja. U sklopu kina nalazit će se ukupno šest unikatnih kino dvorana uključujući i 3D dvorane. Bit će tu i impozantan WOW bar s caffe terasom i dvije rođendaonice, a ovo će kino ujedno biti i prvo u regiji koje ima multifunkcionalnu kino - gaming dvoranu.

Uz impresivne kino dvorane, CineStar Z Centar će biti i prvo kino u Zagrebu koje će imati Royal beds ležajeve za dvoje, izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitel. Obzirom da je udobnost na prvom mjestu, sva sjedala u kinu su izrađena od kože s pomičnim naslonom za leđa, a nude i više prostora od klasičnih kina. Oni željni intime izabrat će Love box sjedala koja nude veću privatnost za parove, a luksuzna Vip Relax sjedala također osim pomičnog naslona nude i stolić za odlaganje s bežičnim punjačem mobitela. Ta sjedala pružaju i dodatnu udobnost, ali i više prostora koji omogućava i dodatnu fizičku distancu za posjetitelje.

Jedinstveno gaming iskustvo

Telemach Gaming dvorana – jedinstvena u Hrvatskoj, nalazi se upravo u CineStaru u Z Centru. Riječ je o multifunkcionalnoj kino-gaming dvorani koja se jednostavno preobražava iz filmske čarolije u gaming arenu. Uređena je u prepoznatljivom gaming stilu, a suvremena tehnologija u dvorani omogućava transformaciju kino dvorane od 181 mjesta u gaming bojišnicu s naglaskom na doživljaju igranja na velikom platnu, vrhunski surround zvuk i najbržu 10 GIGA Telemach optičku mrežu. Sva sjedala u dvorani su kožna, a VIP red omogućava jednostavno priključivanje konzola i controllera.

Želite li organizirati e-sport natjecanje i game event ovo je dvorana koja čeka na vas. E-sport zona s 10 gaming i središnjom caster pozicijom savršeno je pripremljena za natjecanje i dvorana postaje lokacija za famozan offline show. Mogući su i privatni najmovi – možete okupit tim do 20 igrača. Više informacija o svim mogućnostima saznajte na službenoj stranici kina.

Kao i u drugim CineStar kinima tako će i u CineStar Z Centru biti moguće organizirati rođendane za koje postoje dvije najmodernije rođendaonice.

Otvaranjem ovog kina Zagreb je dobio novu lokaciju za konferencije, promocije i razna poslovna događanja.

“Posljednje godine su teške našoj branši, a tim je naš ponos još veći da smo tijekom pandemije uspjeli dovršiti naše investicije regionalno i otvoriti prekrasna kina u Beogradu, Sarajevu i evo konačno i u Zagrebu. Svima nam je potrebno malo lijepih vijesti i zabave, a ovo moderno kino će ponuditi puno lijepih trenutaka stanovnicima zapadnog dijela Zagreba.“izjavila je Jadranka Islamović, izvršna direktorica i članica uprave Blitz-CineStara.

Blitz - CineStar je već prije 19 godina definirao svoj smjer u skladu s vizijom te je  tada izgrađen prvi multipleks i danas najveći, kultni CineStar Zagreb, s 13 dvorana i 2.940 sjedala koji je prema izboru uglednog američkog magazina Film Journal International 2006. uvršten na listu 15 najboljih kina u Europi.

U sklopu investicijskog ciklusa koji Blitz-CineStar provodi od svog osnutka 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u Hrvatskoj i regiji, broji 27 multipleksa (uključujući nadolazeći u zagrebačkom Z Centru), sa 167 digitalnih dvorana i preko 25.000 sjedala, što čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji.