Osiguranje ispisa na rubu: Zadržavanje kontrole uz održavanje kvalitete

Canonovi uredski pisači iz obitelji imageRUNNER ADVANCE pružaju visoku kvalitetu otiska uz sve potrebne sigurnosne značajke

Bug.hr ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 13:50

U hibridnom radnom svijetu poboljšana kibernetička sigurnost globalni je cilj. IT odjeli u svim industrijama usredotočuju se na svoje sigurnosne perimetre i implementacija sigurnosti krajnje točke na svakom prijenosnom računalu, mobilnom uređaju ili tabletu povezanom s poslovnom mrežom postala je uobičajena pojava. Tvrtke žele osigurati svaki centimetar svoje infrastrukture, ali mnoge ostavljaju jedno područje ranjivim na napad: ispis.

Izvan perimetra

S osjetljivim informacijama i podacima tvrtke u opasnosti, važno je razmotriti kako najbolje zaštititi procese ispisa. Prošle je godine 68% poduzeća doživjelo gubitak podataka zbog nesigurnih postupaka ispisa, a svaki proboj koštao je u prosjeku gotovo 632 tisuće funti. Kontrola i nadzor ključni su za ublažavanje rizika od kršenja i mnoge tvrtke sada traže suradnju s pružateljima usluga i uređajima koji imaju najviše sigurnosne protokole.

Unatoč ovim pozitivnim koracima, organizacije ne uzimaju uvijek u obzir svaki element svoje strategije ispisa. Jedno područje koje se često zanemaruje je marketing i kreativni kolateral. Tvrtke koje traže visokokvalitetne ispise često povjeravaju svoje zahtjeve specijaliziranim tiskarama. Ali to možda nije prikladno za sve materijale, gdje su kontrola, sigurnost i nadzor od najveće važnosti.

Na licu mjesta znači nadzor

U tim slučajevima timovi mogu ispitati svoju flotu i nastojati unijeti neke mogućnosti produkcije malih naklada unutar kuće. Osim što osigurava da dokumenti podliježu istim strogim mjerama koje se primjenjuju na ostatak njihove infrastrukture, ispis na licu mjesta pojačava funkcionalnost ureda i može se integrirati u trenutne tijekove rada kako bi se omogućio brz i profesionalan kreativni ispis. Kao rezultat toga, tvrtke više ne moraju raditi kompromise u pogledu kvalitete kako bi zadržale kontrolu i ostale sigurne.

Idealni za tu namjenu su Canonovi uredski pisači iz obitelji imageRUNNER ADVANCE koji pružaju visoku kvalitetu otiska uz sve potrebne sigurnosne značajke.

U današnjem hibridnom svijetu, outsourcing aktivnosti ispisa ne može se zanemariti u sigurnosnoj strategiji, a sada s pravim rješenjima koja su dostupna za uvođenje kreativnih mogućnosti unutar tvrtke, to ne mora biti.