Osmišljen za najrealniju igru ikad - LG UltraGear OLED monitor

LG-ev gaming monitor s nevjerojatnom brzinom osvježavanja od 240 Hz stvara okruženje koje redefinira način na koji doživljavate igranje

LG subota, 19. kolovoza 2023. u 08:05
📷 LG
LG

U svijetu gaminga gdje svaki piksel ima krucijalnu ulogu, tehnološki napredak nikada ne miruje. Iako se ponekad čini da je u moru raznoraznih modela koji su preplavili tržište gotovo nemoguće pronaći onaj ultimativni „the zaslon“, samo jedan pogled na LG UltraGear OLED gaming monitore u sekundi raspršuje sve dileme.

S obzirom da se LG nikada nije štedio kad je gaming iskustvo u pitanju, LG GR95QE-B u verziji od 27 i 45 inča karakteriziraju odlične performanse dostojne i onih najizbirljivijih. S brzinom osvježavanja pri maksimalnih 240 Hz i stopom odgovora od svega 3 milisekunde, adaptivne sinkronizacije i niske latencije, ovaj monitor stvoren je kako bi pružio nevjerojatno iskustvo igranja bez obzira jeste li profesionalac ili entuzijast. Oni koji pak traže pouzdani „multitool“, također neće ostati kratkih rukava jer se LG GR95QE-B pokazao kao veliki potencijal i na drugim poljima.

Rođen za igranje

Od pojave prvih računala, gameri uvijek traže nove načine kako bi svoje iskustvo učinili što fluidnijim. LG 27GR95QE-B impresionira svojom brzinom koja je ključna za svakog ozbiljnog igrača, pogotovo ako govorimo o multiplayer igrama u kojima svaka milisekunda doslovno odlučuje o pobjedi ili porazu. U svijetu igara, možda i u suprotnosti s uobičajenim mišljenjem, brzina ne znači samo divljanje kroz virtualni svijet. Igrati s brzinom od 240 Hz čini se gotovo nadrealno, ali itekako je moguće. Bez trzanja, zamućenja ili zastajkivanja LG GR95QE-B omogućuje jasnoću pokreta i sofisticiran odgovor na svaku naredbu u realnom vremenu. Naravno, tu je i podrška za NVIDIA G-Sync i AMD koja utječe na sinkronizaciju između grafičke kartice i monitora, odnosno osigurava adaptivnu sinkronizaciju i nisku latenciju. Bilo da se borite na bojnom polju, sudjelujete u intenzivnoj utrci ili preuzimate vodeću ulogu u FPS igrama, svaki pokret bit će prikazan s nevjerojatnom preciznošću.

📷 LG
LG

Kristalno čista kvaliteta slike

Ono što je osobito poznato starijim generacijama gamera, godinama je kupovina gaming monitora bila svedena na određena odricanja, odnosno kompromise. Imati monitor koji istovremeno nudi živopisne boje, duboku crnu, natjecateljske stope osvježavanja, visoku razlučivost i odličnu sliku neovisno o kutu gledanja činilo se kao znanstvena fantastika. Kada je riječ o vizualnom doživljaju igranja, isto kao i s brzinom, LG GR95QE-B ne pristaje na kompromise već postavlja novi standard za kristalno čistu kvalitetu slike.

S QHD rezolucijom (2650x1440) svi elementi igre, od teksture do nijansi svjetla, postaju jasni do svakog detalja. Jedna od ključnih prednosti ovog monitora je upotreba tehnologije IPS panela koja omogućava reprodukciju boja s nevjerojatnom živosti iz gotovo svakog kuta gledanja. Bez obzira jeste li usmjereni ravno prema ekranu ili promatrate bočno, boje ostaju dosljedne i autentične. Sjedinjujući QHD rezoluciju i FPS tehnologiju u kombinaciji s ultra visokom stopom osvježavanja, LG GR95QE-B otvara vrata prema svijetu u kojem su granice između zbilje i prizora vrlo tanke. 

Dizajniran po mjerilima igrača

LG GR95QE-B osim što ima vrhunske performanse, ističe se i svojim pažljivo dizajniranim ergonomskim dizajnom koji, zahvaljujući podesivom nagibu, visini i rotaciji  omogućava maksimalnu udobnost tijekom maratonskih igračkih sesija. Osim toga, tanki okvir i suvremeni izgled daju estetski „touch“  i dozvoljavaju monitoru da se, neovisno o ukusu i preferencijama, besprijekorno uklopi i donese notu elegancije u bilo koji gaming prostor. U svakom slučaju, LG GR95QE-B uspješno je sjedinio četiri osnovna elementa – tehnologiju funkcionalnost, udobnost i estetiku – kako bi stvorio cjelovito igraće iskustvo koje nadmašuje očekivanja i impresionira  svakim samoosvjetljujućim pikselom.