Požurite i kupite Windows 10 Pro za 7,99 eura ili Office 2019 za 28,59 eura

Povodom sredine 2021. godine Godeal24 pripremio je i novu specijalnu ponudu softvera - Windows 10 Pro za 7,99 €, Office 2019 za 28,59 € i više

Godeal24.com ponedjeljak, 28. lipnja 2021. u 07:00

Već je polovica 2021. godine za nama, a tom prigodom Godeal24 je pripremio specijalnu ponudu softvera. Kupujete OEM aktivacijski ključ, a originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih stranica i instalirati na računalo te potom aktivirati uz pomoć kupljenog ključa. U nastavku pogledajte što vas sve čeka u ovoj ponudi.

 

SPECIJALNA MID-YEAR PONUDA

 

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO45)

45% popusta na preostali Windows 10 asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO45.

 

Office bundle ponuda (promo kod SGO60)

60% popusta na Office softverske pakete. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO60.

 

OSTALI zanimljivi softver

 

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.