Pripremite se za jesen i kupite Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus za samo 36,39 eura

GoodOffer24.com poznata je internetska trgovina softverskim aktivacijskim ključevima, a odabrani softver nudi uz promo kod i dodatnih 30% popusta - Windows 10 Pro za 10,77 €, Office 2016 za 32,19 eura, Office 2019 za 30,09 €

GoodOffer24.com petak, 14. kolovoza 2020. u 09:00

Internetska trgovina softverskim aktivacijskim ključevima GoodOffer24.com jedna je od najpoznatijih trgovina tog tipa u svijetu. U svojoj ponudi ističu se licencama za Microsoftove proizvode - Windows i Office. Riječ je, dakako, o najtraženijem i najprodavanijem softveru na svijetu. Uobičajene cijene navedenog softvera vrlo su visoke i kreću se od 200 eura naviše. Ako se mali kućni korisnik, navedene cijene su teško breme za vaš džep. Tu u igru ulazi GoodOffer24.com sa svojom ponudom.

U posebnoj softverskoj sekciji pronaći ćete najbolje Microsoftove proizvode koji već inicijalno imaju značajno niže cijene od onih na službenim prodajnim kanalima. Navedene cijene za vas mogu biti još niže! Prilikom kupnje upišite promotivni kod HR30 kako biste na istaknute cijene dobili dodatnih 30% popusta.

 

Izbor iz ponude na GoodOffer24.com (promo kod HR30)

 

Kako kupiti softver (primjer: Windows 10 Pro + Office 2019 Pro)?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Napominjemo da je prethodno potrebno downloadati željeni softver sa službenih stranica te ga instalirati na računalo. Prilikom njegove aktivacije, iskoristite kupljeni aktivacijski ključ.

Ovdje možete skinuti željeni softver:

 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.