SCDkey - Windows 10 licenca već za 12,29 eura, a Office 2016 Pro za 29 eura

SCDkey je web trgovina koja prodaje aktivacijske ključeve, kako za razni softver, tako i za igre. U tijeku je tzv. SCDkey Autumn Sale akcija koja donosi vrlo kompetitivnu cijenu za Microsoft Windows 10 Pro OEM licencu

SCDkey.com petak, 18. listopada 2019. u 07:00

SCDkey je web trgovina koja prodaje aktivacijske ključeve, kako za razni softver, tako i za igre. U tijeku je tzv. SCDkey Autumn Sale akcija koja donosi vrlo kompetitivnu cijenu za Microsoft Windows 10 Pro OEM licencu. Osim toga, imate priliku kupiti i Microsoft Office paket po vrlo dobrim uvjetima.

SCDkey spada među najpopularnije online trgovine ovog tipa, Ovom prigodom u ponudi možete pronaći Windows 10 Pro za samo 12,29 eura.

Popust za čitatelje Bug.hr-a

Iskoristite promotivni kod "SKbug" prilikom kupnje kako biste ostvarili dodatnih 18% popusta na već snižene cijene.

Cijene za vas uz 18% popusta i navedeni promotivni kod:

Dakle, kao što je vidljivo iz ponude, Office 2016 i Office 2019 možete ugrabiti već za 29,51 €, odnosno za 47,92 €, što je izuzetna cijena. Postavljanje novog PC-a sada je puno povoljnije i jednostavnije, a sve zahvaljujući SCDkey trgovini.

Ovaj članak će vam pomoći da dobijete navedeni softver po nevjerojatnim cijenama.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.