Stigle su nove sigurnosne značajke kod Windows 11: sigurnost lozinki uvelike je poboljšana

Originalan i trajno aktiviran Windows ili Office možete kupiti po izuzetno niskoj cijeni, a radi se o OEM licencama koje Godeal24 legalno preprodaje. Windows 10 Pro 7,24 eura, Office 2021 Pro Plus 30,22 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 18. travnja 2022. u 07:00

Microsoft je počeo upozoravati korisnike koji svoje lozinke pohranjuju u obliku običnog teksta. Neki korisnici svoje lozinke spremaju kao obične .txt datoteke, što je vrlo nesigurno. Uz Sun Valley 2, Microsoft planira pružiti zaštitu mreže na razini operacijskog sustava. Nova sigurnosna značajka u sustavu Windows 11 koristi Microsoft Defender SmartScreen, koji je integriran u operativni sustav i pruža zaštitu od zlonamjernih aplikacija ili proširenja preglednika.

U nadogradnji 22H2 ili kasnijoj, Microsoft Defender pružit će zaštitu od krađe identiteta koristeći svoju tehnologiju detekcije koju pokreće AI. Svrha nove značajke phishinga je zaštititi korisnike od phishing napada tako što će prepoznati kada korisnici unesu vjerodajnice u aplikacije kao što su Notepad i zlonamjerni programi i upozoriti ih skočnim prozorom prikazanim na zaslonu iznad otvorene aplikacije ili kartice. Pa kako ovo funkcionira? U teoriji, Windows 11 Smart Screen Saver radi na razini kernela i može odrediti kada ste unijeli svoju lozinku u bilo koju aplikaciju. Također otkriva lozinke unesene u obrasce na web stranicama koje pokušavaju kopirati izvornu lozinku.

Kako kupiti originalan i povoljan Windows OS ili MS Office?

Ako želite uštedjeti nešto novca kupnjom originalnog Windows operativnog sustava ili Officea, Godeal24 vam može pomoći. Trenutno tvrtka korisnicima nudi posebne popuste na Windows operacijske sustave i aktivacijske ključeve za Office. Uz ovu posebnu ponudu, Windows 10 Professional možete dobiti za samo 7,24 eura. A s Microsoftovim najavom da će Windows 11 biti besplatna nadogradnja za sve Windows 10 korisnike, sada je savršeno vrijeme za aktivaciju sustava Windows 10.

Office Professional 2021, umjesto po službenoj  cijeni od 439,99 USD, možete dobiti samo za 30,22 eura! Dobit ćete originalan sofver sa svim daljnjim ažuriranjima i korisničkom podrškom. Godeal24 ne prodaje samo originalni Windows OS i MS Office, već i više softverskih alata, kao što su Iobit Advanced SystemCare 14 Pro, Ashampoo PDF Pro 3, MacBooster 8 Lifetime Subscription, itd., koji su bogati raznolikošću i može zadovoljiti vaše potrebe računala.
 

Posebna ograničena ponuda

Odaberite nešto iz sljedeće ponude. Promo kod pri kupnji nije potreban.

62% popusta na Office 2021 i druge proizvode (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

Ostali Microsoftov softver (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

Što je OEM licenca?

Mnogi korisnici su vrlo uzbuđeni zbog niske cijene koju nudi Godeal24, ali postavljaju pitanje zašto je cijena tako niska? Što je još važnije, je li to istina? Možete biti sigurni da je ovo prava stvar jer su licence koje prodaje Godeal24 OEM licence.

Riječ je o licencama koje se obično prodaju proizvođačima računala kako bi mogli jeftinije kupiti Windows za instaliranje na svoja računala masovne proizvodnje. Nedostatak OEM licence je u tome što je obično povezana s matičnom pločom, pa je nakon aktivacije teško prenijeti licencu na drugo računalo.

Srećom, Godeal24 prodaje svoje OEM licence tako jeftino da ako promijenite računalo ili vam je potrebna druga licenca, možete jednostavno kupiti još jednu kopiju, a to je još uvijek jeftinije od plaćanja maloprodajne cijene.Godeal24 ne samo da pruža dobre proizvode, već i usluge nakon prodaje je na mjestu. Sve dok kupujete proizvode na Godeal24, također možete uživati u doživotnoj postprodajnoj usluzi! Kontaktirajte nas na service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.