Što ako ti kažemo da ti udarac čekićem neće razbiti ekran?

S inovativnim proizvodima tvrtke Mobile Outfitters upoznati smo još iz vremena kada su imali trgovinu u Arena Centru. Nedavno je otvorena nova poslovnica - u zagrebačkom Avenue Mallu

Mobile Outfitters četvrtak, 10. prosinca 2020. u 13:36

S inovativnim proizvodima tvrtke Mobile Outfitters upoznati smo još iz vremena kada su imali trgovinu u Arena Centru. Veliki broj zadovoljnih korisnika najbolje zaštite za mobilne uređaje na tržištu s oduševljenjem je dočekao informaciju o ponovnom otvaranju poslovnice, ovaj put u Avenue Mallu u Novom Zagrebu.

Kada kažemo da Mobile Outfitters nudi najbolju zaštitu, zbilja to i mislimo. Inovativnost njihovih proizvoda krije se u činjenici da za izradu poliuretanskih folija koriste tehnologiju koju je razvila američka vojna industrija. Folije dolaze u dvije varijante: Clear-Coat i Fusion. Upravo je Fusion folija na tržištu prepoznata kao najjača zaštita za elektroničke uređaje. Troslojna folija štiti uređaj od direktnih udaraca na sami zaslon, a testirana je i na pad sa visine od 7 metara.

Upravo iz ovog razloga ponuda Mobile Outfittersa u drugi plan stavlja kaljeno staklo, koje je do sada na tržištu bilo najzastupljenija zaštita za ekrane. Osim mobilnih uređaja, Mobile Outfitters nudi i zaštitu drugih elektroničkih uređaja: tableta, laptopa, igraćih konzola i mnogih drugih uređaja koji su izloženi opasnosti od padova, ali i ogrebotina.

StyleSkins folije nude posebnost

Uz rješavanje problema padova i ogrebotina, Clear-Coat i Fusion folije nude i neke dodatne benefite. Touch senzor vašeg uređaja raditi će jednako dobro kao i da folije nema, što često nije slučaj sa zaštitom kaljenim staklom. Uz to, Clear-Coat Matte osim premium izgleda, nudi i dodatni benefit smanjenja odbljeska od sunca i otisaka prstiju na ekranu.

Za one koji vole različite motive i jedinstveni dizajn, Mobile Outfitters nudi StyleSkins folije koje uređajima daju poseban izgled, a pritom ih naravno i štite. Uz postavljene folije i račun, dolazi i mogućnost doživotne zamjene. To znači da korisnik više neće platiti punu cijenu folije kada ju poželi zamijeniti, već samo njezinu postavu, odnosno instalaciju. Iako, poznata po svojim folijama, ova je poslovnica trenutno jedina u Hrvatskoj, ali je zainteresirana za širenje mreže putem partnera.

Iz svog asortimana izdvaja i najizdržljivije kablove na svijetu, kao i tekućine za održavanje uređaja čistim. Uz sve navedeno, ne preostaje Vam ništa drugo nego posjetiti poslovnicu Mobile Outfittersa u Avenue Mallu u Zagrebu i uvjeriti se u učinkovitost i izdržljivost njihovih proizvoda.

Facebook stranica | Instagram profil