Stvarajte prekrasne uspomene jednim klikom uz pomoć Canona

Canon u nudi sjajnu promotivnu akciju zimskog popusta u kojoj možete ostvariti značajne uštede prilikom kupovine odabranih DSLR fotoaparata, bljeskalica, objektiva, kompaktnih digitalnih fotoaparata i bezzrcalnih fotoaparata

Bug.hr utorak, 1. prosinca 2020. u 09:20

Canon u prosincu 2020. i siječnju 2021. nudi sjajnu promotivnu akciju zimskog popusta inspiriranu duhom proslava, namijenjenu ljubiteljima i entuzijastima digitalne fotografije. Tijekom ove promocije možete uštedjeti značajne iznose prilikom kupovine odabranih DSLR fotoaparata, bljeskalica, objektiva, kompaktnih digitalnih fotoaparata i bezzrcalnih fotoaparata.

U ponudi je više od 40 uređaja, a popusti se kreću do čak 2.280 kuna. Popust ostvarujete prilikom kupnje uređaja kod Canonovih maloprodajnih partnera koji sudjeluju u akciji, bez potrebe naknadne registracije.

Među uređajima u ponudi izdvajaju se fotoaparat Canon EOS 250D – najlakši DSLR sa zglobnim zaslonom koji omogućuje snimanje zapanjujućih fotografija i 4K videozapisa, zatim praktični i svestrani bezzrcalni fotoaparati s izmjenjivim objektivom EOS M50 i EOS M200 kao i vrhunski ultrakompaktni džepni fotoaparati PowerShot G.

Promocija se provodi kod Canonovih maloprodajnih partnera Anigota, Aviteh, Canosa, Mall.hr i Svijet medija, a detalji i pravila, kao i popis fotoaparata za koje vrijedi ova promotivna akcija dostupni su na www.canon.hr/winterpromotion.