Tele2 predstavio uslugu „Kupi i pokupi“

Usluga "Kupi i pokupi" omogućuje kupcu da mobilni uređaj naruči u webshopu i u roku pet dana ga preuzme na prodajnom mjestu

Bug.hr četvrtak, 22. kolovoza 2019. u 13:32

Navike kupovanja se iz godine u godinu mijenjanju, a standardnu kupovinu na prodajnom mjestu sve više zamjenjuje ona na online platformama, gdje su korisnicima proizvodi dostupni u samo nekoliko minuta i klikova mišem. Tele2 uvijek osluškuje svoje korisnike te kroji ponude prema njihovim specifičnim potrebama, trudeći se stalno nadmašivati njihova očekivanja i donositi najveću vrijednost za novac.

Kako bi korisnicima omogućio što bolje iskustvo tijekom online kupovine, Tele2 je uveo uslugu “Kupi i pokupi”, zahvaljujući kojoj je moguće narudžbu uređaja napraviti u webshopu, a uređaj preuzeti na odabranom prodajnom mjestu. Uređaj se preuzima uz predočenje osobne iskaznice u roku od pet dana od zaprimanja narudžbe. Primjerice, ako je korisnik na webshopu narudžbu napravio u nedjelju u 18:00 sati, rok za preuzimanje završava u petak u 18:00 sati.

Što ako se kupac predomisli?

Predomisli li se korisnik oko odabranog uređaja te ga želi zamijeniti za drugi, potrebno je otkazati staru narudžbu i napraviti novu. Nema skrivenih niti nepotrebnih troškova jer se tek nakon dolaska na prodajno mjesto i preuzimanja uređaja, računa i ugovora, novčana sredstva naplaćuju s korisnikove kreditne, odnosno debitne kartice. Prenosili se prilikom kupovine uređaja broj iz druge mreže u Tele2, na adresu korisnika šalje se zahtjev za prijenos broja i Tele2 SIM kartica. Nakon što je prijenos broja završen, moguće je na odabranom prodajnom mjestu preuzeti svoj uređaj.

Prema podacima Eurostata, u Hrvatskoj je u 2017. godini 35% korisnika kupovalo online i ta brojka je u stalnom porastu. Usluga „Kupi i pokupi“ idealna je za korisnike koji vole online kupovinu, žele kupovati neovisno o dobu dana i radnom vremenu trgovine te žele proizvod preuzeti na unaprijed odabranoj lokaciji, umjesto da im bude dostavljen. Na ovaj način korisnik ima kontrolu i uređaj preuzima kada želi, ne brinući o dodatnim troškovima dostavne službe, kašnjenju pa čak i gubitku pošiljke.

Zahvaljujući usluzi “Kupi i pokupi“ nije potrebno čekati dostavu, željeni mobitel moguće je odmah preuzeti na Tele2 prodajnom mjestu uz osobnu iskaznicu te uživati u vrhunskom uređaju i neograničenoj slobodi komunikacije.