Uplift akademija i Varionica lansirali Uplift pivo, a pokreću i nagradni natječaj za poslovne ideje

Novo craft pivo nastalo je u suradnji pivovare Varionica sa stipendistima Uplift akademije. Nagradni natječaj Gajba dobrih ideja omogućava svima osvojiti to pivo i podijeliti svoju priču

Bug.hr ponedjeljak, 18. rujna 2023. u 13:33

Uplift pivo je nastalo u suradnji s craft pivovarom Varionica, stipendistima Uplift akademije koji su, prije desetak godina osnovali jednu od prvih malih pivovara u Hrvatskoj te bili među začetnicima craft pokreta na tržištu.

Zahvaljujući njihovom znanju i entuzijazmu te našoj strasti da podržavamo male poduzetnike, osmislili smo Uplift pivo koje je simbol povezanosti i druženja, simbol zajedničke suradnje, pojam za dobre ideje. Ono je personifikacija činjenice da se sjajne ideje mogu pojaviti na najneočekivanijim mjestima, a uspjeh se može proizvesti iz otpornosti i, doslovno, dobrog piva, kažu autori. A gdje pivo najbolje sjeda, nego u gajbu – pa je zbog toga kampanja i dobila naziv Gajba dobrih ideja.

Gajba dobrih ideja

No, ovoga puta ne traže se samo dobre ideje. Traži se nešto više. Organizatori pozivaju sve da na Uplift.hr podijele svoje ultimativne snove – što biste učinili sa svojim životima, koja je vaša strast, što vas ispunjava – ideju koju biste rado realizirali kad biste imali sve potrebne resurse i znali da ne možete pogriješiti. Bez obzira koliko ta ideja bila ambiciozna, kreativna ili nekonvencionalna. "Naše je načelo jednostavno, ali snažno: potičemo ljude da sanjaju velike snove, da prevladaju strah od neuspjeha i zamisle što bi mogli postići bez ograničenja", poručuju.

Kako dobre poslovne ideje zaista izgledaju, sada će reći i umjetna inteligencija. AI će sve pristigle ideje na nagradnom natječaju konvertirati u jedinstven slikovni zapis, iz kojeg će ekipa iz NEAR Balkans izgenerirati digitalni mural. Jednog dana taj mural, ali u fizičkom obliku, bit će dio trajnog nasljedstva na Algebri gdje će služiti kao podsjetnik svim mladim ljudima da inspiraciju traže u zajedništvu, razmjeni mišljenja i velikim snovima.

Najinspirativnije i najutjecajnije poruke odabrat će urednici, a njihovi autori će kao nagradu na kućnu adresu primiti nosiljku personaliziranog Uplift piva s njihovim jedinstvenim AI vizualom na etiketi.

Natječaj „Gajba dobrih ideja“ pratite i putem Uplift profila Instagram, Facebook, LinkedIn te svaki put kada poželite nazdraviti dobrim idejama koristite neke od sljedećih hastagova: #uplifthr #gajbadobrihideja #thinksipUplift #inspirirajse.