Valentinovo na Godeal24 - samo ovaj tjedan Windows 10 već od 5 eura

Godeal24 je pripremio izvrsnu valentinovsku ponudu u kojoj možete kupiti softver u paru - Windows 10 Pro i Office 2016 samo 23,14 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 8. veljače 2021. u 10:21

Valentinovo je pred vratima¸i dobro je vrijeme za planiranje dara voljenoj osobi. Iako je čokolada uvijek dobra opcija, dobro je razmisliti i o praktičnom daru. Ako je vaša partnerica ili partner geek i ljubitelj IT-a, Windows ili Office softever nameće se kao izvrstan poklon.

Godeal24 ima veliku valentinovsku akciju u kojoj vrlo jednostavno možete nabaviti najpovoljniji Windows 10 ili Office 2019. Posebno pripremljena ponuda "PAR" omogućit će vam vrlo povoljnu kupnju dvijelicence istog ili dodatnog softvera.

Provjerite veliku valentinovsku ponudu i kupite Microsoftov softver uz popuste do 88%

VALENTINOVO PONUDA (softver u paru) – promo kod nije potreban

 

SOFTVER U POLA CIJENE! Koristite promo kod "SGO50"

 

OFFICE PAKETI UZ 62% POPUSTA! Koristite promo kod "SGO62"

 

DODATNA PONUDA UZ 55% POPUSTA! Koristite promo kod "SGO55"

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.