Windows 10 Pro 7,94 €, Office 2016 Pro 18,78 € - trajno aktivirane originalne licence

Iskoristite promo kod iz teksta i kupite aktivacijski ključ za Windows 10 ili Office paket po nevjerojatno niskim cijenama - MMORC.com

MMORC.com srijeda, 15. ožujka 2023. u 09:57

MMORC.com nudi OEM aktivacijske ključeve za popularni softver po super cijenama. U ponudi su u potpunosti originalne i trajno aktivirane licence sa svim funkcionalnostima. Izdvajamo Windows 11 ili Office 2021 po izuzetno niskoj cijeni. Osim toga, tu je i Windows 10 Pro za samo 7,94 eura ili Office 2016 Pro za 18,78 eura. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

MMORC vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivni kod. Kodove potražite u nastavku.

43% popusta na Windows 11 i Windows 10 (promo kod BEN43)

43% popusta na Office za Mac računala i Audible članstvo (promo kod BEN43)

63% popusta na Office 2016 i Office 2019 (promo kod BEN63)

56% popusta na Office 2021 i Office 2019 (promo kod BEN56)

43% popusta na antivirusni softver (promo kod BEN43)

43% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BEN43)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.