Zakoračite u ljeto uz Windows 10 Pro za samo 8,22 eura!

Nakon polovice 2020. godine MMORC vas časti s popustima - kupite Windows 10 pro za samo 8,22 eura, Office 2016 Pro Plus za 19,29 eura ili Office 2019 Pro Plus za 28,32 eura

MMORC.com ponedjeljak, 6. srpnja 2020. u 07:00

Prevalili smo polovicu 2020. godine koja će za sada globalno svima ostati u lošijem sjećanju obilježena pandemijom COVID-19. Međutim, to nije razlog da život ne krene dalje! Računala su bitna stavka u životu gotovo svakoga od nas, a za rad na računalu trebat ćete i vrhunski softver.

Nabavka Windows 10 operativnog sustava ili Office softverskog paketa ne mora nužno biti veliko opterećenje za osobni proračun. Internetska trgovina MMORC.com nudi aktivacijske ključeve za mnoštvo softvera po cijenama koju su preko 80% povoljnije od originalnih. Za čitatelje Buga one su još i niže. U nastavku potražite promotivne kodove koji će vam osigurati nevjerojatne uvjete kupnje aktivacijskih ključeva.

Aktivacijski ključ za Windows 10 Pro možete kupiti već za 8,22 eura. Windows koji ćete kupiti na ovaj način trajno je licenciran i aktiviran za jedan PC. Prilikom kupnje potrebno je upisatzi promotivni kod BHM41 da biste dobili 41% popusta na već sniženu istaknutu cijenu.

S druge strane, želite li Office 2019 Pro, upišite promo kod BHM57 i ostvarite čak 57% popusta te ćete ovaj popularni paket platiti samo 28,32 eura. Na Office 2016 Pro Plus nudi se još veći popust (62%) i uz korištenje promotivnog koda BHM62 možete ga kupiti za samo 19,29 eura.

Kod BHM41 osigurava popust od 41% na sljedeće proizvode:

Antivirusni softver također nabavite uz 41% popusta koristeći promo kod BHM41.

Kod BHM57 osigurava popust od 57% na sljedeće proizvode:

Kod BHM62 osigurava popust od 62% na sljedeće proizvode:

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite - kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.