CoolerMaster predstavio niz noviteta, od gaming stolica do kućišta za entuzijaste

CoolerMaster je vrijedno iskoristio Computex 2024 te je predstavio niz noviteta

Matej Markovinović utorak, 4. lipnja 2024. u 18:01

Popularni proizvođač PC komponenti i periferije, Cooler Master, predstavio je širok asortiman noviteta na Computexu 2024. Njihova nova linija proizvoda uključuje monitore, gaming stolice, PC kućišta, napajanja, rashladna rješenje i već složena računala.

Od svih proizvoda, ponajviše se ističe GP57ZS, 57-inčni zakrivljeni monitor dizajniran za imerzivno iskustvo igranja igara, uz kojeg korisnici mogu odabrati i Hybrid M stolicu sa širokim spektrom funkcija za masažu. Cooler Master također je predstavio i gaming stolice Caliber X2C i Caliber R3C, kao i Throne X za glazbenike te Dyn X namijenjen ljubiteljima utrka i letenja.

Od kućišta se posebice ističu Ncore 600 Prestige, Mythril Open Loop te Masterbox 500 koji nudi široku mogućnost nadogradnje. Treba napomenuti da su CoolerMasterova sva ITX kućišta sada kompatibilna sa SFF-Ready Enthusiast GeForce grafičkim karticama, što zahtjevnim igračima vjerojatno predstavlja dobru vijest.

Nadalje, predstavljeno je i nekoliko novih napajanja, uključujući X Mighty Platinum 2000/3000 namijenjen radnim stanicama za strojno učenje i servere. Oni koji pak vole tišinu kombiniranu s velikom snagom, tu su X Silent Edge Platinum 850/1100 i X Silent MAX Platinum 1300. Što se tiče komponenata za hlađenje, tu je zračni hladnjak 612 Ventus, tekući hladnjak MasterLiquid Mirage II te ventilator za kućište SickleFlow Edge 120 XT ARGB.

Sve informacije o novim proizvodima koje je Cooler Master predstavi na Computexu 2024, dostupno je na njihovoj službenoj stranici.