M San Grupa postala regionalni distributer za sigurnosna rješenja tvrtke ImmuniWeb

M San Grupa d.d. i ImmuniWeb započeli su poslovnu suradnju s ciljem distribucije sigurnosnog rješenja ImmuniWeb na hrvatskom i tržištima susjednih zemalja iz regije

Stjepan Bilić srijeda, 10. veljače 2021. u 00:41

Jučer je M San Grupa objavila kako postaje regionalni distributer ImmuniWeba za Hrvatsku i zemlje iz regije (Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, Albaniju, Kosovo* i Crnu Goru).

ImmuniWeb je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Ženevi, specijalizirana za provjeru sigurnosti web stranica i računalne mreže tvrtki. Njihovi stručnjaci djeluju na razvoju tehnologija strojnog učenja i umjetne inteligencije na područjima provjere sigurnosti računalnih aplikacija, upravljanja površinama izloženih mogućim napadima te nadgledanja malicioznih aktivnosti s Dark Weba putem ImmuniWeb AI platforme.

Platforma je rasprostranjena u više od 100 zemalja. Posebnost ImmuniWeb penetracijskih testova je da završna, najkompleksnija testiranja provode ljudi, koji provjeravaju rezultate rada AI sustava, eliminiraju njegove potencijalne greške i omogućavaju prepoznavanje rizika koje umjetna inteligencija ne prepoznaje.

Iz M San Grupe poručuju kako je ovom suradnjom svim tvrtkama iz regije osigurana brza i jednostavna dostupnost ImmuniWeb rješenja (ImmuniWeb Discovery, ImmuniWeb Continuous, ImmuniWeb On-Demand i ImmuniWeb MobileSuite) uz profesionalnu podršku prilikom integracije u kompanijske web alate i aplikacije.