HT nagradio 250-tisućitog korisnika paketa Magenta 1

Konvergentna telekomunikacijska usluga Magenta 1 u četiri godine privukla je više od 250.000 kućanstava, a jubilarnom vlasniku tog paketa uručena je bogata nagrada

Bug.hr srijeda, 10. lipnja 2020. u 15:31

Magenta 1, proizvod Hrvatskog Telekoma u kojem su objedinjene sve telekom usluge, sada broji više od 250.000 kućanstva. Riječ je o prvoj konvergentnoj telekomunikacijskoj usluzi na tržištu koja je lansirana prije četiri godine.

Hrvatski Telekom ovim je povodom u T-Centru u Areni nagradio korisnika Ivana Soldu, vlasnika jubilarnog 250-tisućitog Magenta 1 kućanstva, s 12 mjeseci korištenja brzine od 500Mbit/s bez naknade na optičkoj mreži Hrvatskog Telekoma, mobilnim uređajem Samsung S20 te Samsungovim televizorom.

Prilikom uručenja nagrade, Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma, izjavio je: "Stalan rast broja korisnika Magente 1 jasan je pokazatelj kako smo na tržištu prije četiri godine učinili odličan potez i ponudili jedinstven koncept koji odgovara potrebama korisnika i uvijek im donosi više. Proteklih tjedana smo svi svjedočili koliko su vrhunska mreža i sadržaj važni za kontinuitet poslovanja i života općenito. Upravo je Magenta 1 primjer takve usluge i pristupa korisnicima – bogata premium sadržajima, svojim korisnicima pruža najbolje korisničko iskustvo i pouzdanost fiksnih i mobilnih usluga, što je evidentno ne samo iz rasta broja korisnika, nego i njihovog kontinuirano najvećeg zadovoljstva".

Program pogodnosti

Uz pogodnosti koje ostvaruju Magenta 1 korisnici, Hrvatski Telekom kreirao je i poseban program nagrađivanja "U dobrim rukama", koji svaki mjesec donosi nove pogodnosti i iznenađenja koje korisnici mogu preuzeti u aplikaciji Moj Telekom. Riječ je o pogodnostima poput besplatnog podatkovnog prometa ili posebnog popusta na kupnju mobilnih uređaja. Prva pogodnost je tri dana neograničenog surfanja, dostupna je i pretplatnicima i korisnicima bonova,  a istu je moguće aktivirati najkasnije do 15. lipnja. To je samo prva u nizu pogodnosti koje će Hrvatski Telekom uvoditi, a korisnici u aplikaciji Moj Telekom ili na web stranici www.hrvatskitelekom.hr mogu u svakom trenutku provjeriti koje su sve nove pogodnosti dostupne, poručili su iz HT-a.