Hrvatski Telekom povećao količine podatkovnog prometa svim pretplatnicima

Povrh povećanja brzina, HT će u lipnju, srpnju i kolovozu korisnicima pokloniti i sedam dana neograničenog Interneta svim svojim pretplatnicima, uz 5G brzine

Bug.hr utorak, 21. lipnja 2022. u 22:47

Hrvatski Telekom je objavio kako je svim svojim mobilnim pretplatnicima od lipnja povećao broj gigabajta u pretplatničkim tarifama S, M, L i Unlimited GB, uz 5G koji je također dostupan svim korisnicima.

Ljetni dodatak

Svi korisnici mobilnih tarifa Hrvatskog Telekoma tako dobivaju još više gigabajta i mogućnost surfanja po najvećim 5G brzinama, a HT im u lipnju, srpnju i kolovozu, svaki mjesec, poklanja i sedam dana neograničenog pristupa Internetu, koje mogu već od danas preuzeti u aplikaciji Moj Telekom.

Korisnicima je u sklopu ljetnih ponuda dostupna kupnja Samsung uređaja po povoljnijim cijenama za bezbrižno surfanje na plaži, dodaju iz HT-a, uz napomenu da se više detalja o toj ponudi može pronaći na njihovim stranicama.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi